Olasz konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei

 Tiramisu muffin recept

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Tiramisu muffin

Pár hónapja nyomozok egy puha, könnyű muffin alaprecept után.Végre sikerült találnom egy olyan alapmuffint, amely másnapra sem szárad ki, kívül - belül egyaránt kellemesen puha marad. Valami újat akartam kipróbálni és Illéskrisz képviselő muffinja ötletét alapul véve, megszületett a tiramisu muffin. Különleges és finom muffin lett belőle.

Hozzávalók:
25 dkg liszt,
2 1/2 tk sütőpor,
1/2 tk szódabikarbóna,
1 tojás,
12,5 dkg cukor,
1 csomag vaníliás cukor,
0,8 dl növényi olaj,
2,5 dl tejföl,
10 dkg tiramisu ízű csokoládé darabokra vágva.

Tovább 

 OLASZ SERTÉSBORDA

13 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

uXpIyc svtmjtgzfnje, [url=http://hruetvwnqlxk.com/]hruetvwnqlxk[/url], [link=http://cnzfjpmbuuiu.com/]cnzfjpmbuuiu[/link], http://wrwoevxedaje.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szívesen kedves Réka.
Nagy örömömre szolgál,hogy egy számomra új hozzászóló is érkezett a személyedben.
Még sajnos nem találkoztunk.
Várlak máskor is.Puszi:Edit.

 

 Aranygaluska töltve

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Hozzávalók:

60 dkg liszt

3 db tojássárgája

kb. 10 dkg vaj

2 dkg élesztő

15 dkg cukor

tej

15 dkg sűrű baracklekvár

15 dkg cukros darált dió

Elkészítése:

A lisztből,3 tojássárgájából,5 dkg vajból,2 dkg élesztőből-melyet 1 dl tejben felfuttattunk és 15 dkg cukorból könnyű tésztát keverünk és lisztezett tálban,meleg helyen duplájára kelesztjük.

Azután lisztezett deszkára borítjuk,pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.

Mindegyik pogácsa közepére egy kiskanál barackízt teszünk és gömb alakúra formáljuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszi Editke, ha elkészül képet is fogok felrakni!

Tovább 

Recept: Citromos – rozmaringos csirkemellfilé roston Hozzávalók négy személyre:

  • 2 szép csirkemell filé
  • Bors
  • Egy citrom leve
  • 1 citrom díszítéshez
  • Friss rozmaring levelek

Hogyan készítjük el a Citromos – rozmaringos csirkemellet?

Előkészítjük a csirkemellet, megsózzuk, beborsozzuk ízlés szerint, majd citromlevet facsarunk rá, amit kicsit belemasszírozunk a húsba. Az egész rozmaring leveleket elhelyezzük a csirkemellen, jusson mindegyik szeletre 4-5 levélke (persze a csirkemell méretétől függően), az aljára és a tetejére is.

Tovább 

 Dödölle pincepörkölttel

13 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

Főzőcskézzünk: egy tál dödöllét

A tradicionális vasi burgonyás-tésztás ételt (némi zalai kitekintéssel) keresztesi velős pincepörkölttel fejeltük meg. És ha van jobb receptjük, nosza, küldjék be, és mi tálaljuk! (Gasztrovatunk első leckéje.)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Aki a tradicionális vasi tájételként elhíresült dödöllét ördöngös és komplikált fogásnak gondolja, meg fog lepődni. Egyszerű eledel, krumplis-lisztes tésztából kiszaggatott, hagymával megbolondított egytálétel, amely egy óra alatt elkészíthető.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm Ilike.Üdv:Edit.

Tovább 

 CIPOLLE RIPIENE(TÖLTÖTT HAGYMA)

13 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

  • Hozzávalók

    2 nagy fej hagyma


    petrezselyemzöld


    hal vagy darált hús


    2 tojás sárgája


    só, bors


    zsemlemorzsa


  • Elkészítés

    Megtisztítjuk a hagymát és sós vízzel leforrázzuk. Leszűrjük, egy tányérra helyezzük és kivájjuk, úgy, hogy csak 2 réteg maradjon.


    A kivájt hagymát megforgatjuk kevés olajon, vigyázva arra, hogy ne pirítsuk meg. Rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet és összekavarjuk.

Utolsó hozzászólás

Sályi Tiborné Erzsike üzente 13 éve

Biztosan nagyon finom a töltött hagyma!

Még nem készítettem,de megfogom próbálni! Gratulálok:

Tovább 

 Szőlő receptek

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

tt van az ősz és a szőlő szezonja. Készítsünk belőle salátát, levest, főételt és desszertet is.

 

ŐSZI GYÜMÖLCSSALÁTA RECEPT

4 db őszibarack,
5 db szilva,
1 kis fürt szőlő,
1 db körte,
1 db alma,
2 dl szőlő- vagy almalé,
1 db citrom
 
A gyümölcsöket meghámozzuk, kis darabokra vágjuk, majd egy kis tálban összekeverjük. Ráöntjük a gyümölcslevet, belereszeljük a citrom héját, majd belecsavarjuk a levét is. Jól összekeverjük, hűtőbe tesszük, 1-2 múlva, hidegen tálaljuk. 

Tetszik a recept?

Tovább 

 Gombás polenta

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

HiehgN elutpdogwcil, [url=http://mmfrbdsqdtzc.com/]mmfrbdsqdtzc[/url], [link=http://gzsjmyxuquco.com/]gzsjmyxuquco[/link], http://enquzuirecij.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szívesen Marikám.
Puszi:Edit.

 Gesztenyével töltött pulyka

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Gesztenyével Töltött Pulyka Olaszosan

Ízletes pulykás recept gesztenyével.

Kategória:
szárnyas ételek
Ország:
olasz
Fõre:
4
groen_arrowHozzávalók
  • pulyka
  • sertéshús
  • gesztenye
  • 1 pulyka
  • 60-80 dkg darált sertéshús
  • 2 tojás
  • bors
  • 60 dkg gesztenye
  • 12 dkg zsír
  • 15-20 dkg sza­lonna

hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés


Gesztenyével Töltött Pulyka Olaszosan recept elkészítése kiszedjük a pulyka mell- és belső csontjait, csak a combcsontok maradnak benne.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

kedves Marikám!
Örülök,hogy tetszik a recept.
Inkább karácsonyi jellegű ,ünnepi étel,de máskor is elkészíthető.Edit.

Tovább 

 Sajttekercs camembertkrémmel

13 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

1 evőkanál finom liszt
- 5 dkg vaj
- 1 dl tej
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 1/2 póréhagyma
- 25 dkg camembert sajt
- 20 dkg trappista sajt
- saláta
A szeletelt trappistát fóliára kirakjuk úgy, hogy a szeletek
összeérjenek, vagy akár egy picit fedjék is egymást. (A
fóliával fogjuk majd feltekerni.) A camembert sajtot nagyobb, a póréhagymát apró kockákra vágjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm Henikém,örülök,hogy benéztél a klubba.
Várlak máskor is.Edit.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu