Olasz konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei

Hogyan tudod életre kelteni mindig fagyos végtagjaidat?

Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:

www.kavezzokosan.egeszsegeskave.hu

Étterem és szálláskritika. Ittjartam.hu: vendéglő értékelések és szállásértékelések egy helyen. Szeretnéd megtudni, hogy mely helyekre ajánlatos foglalnod, mely vendéglőbe érdemes ebédelned? Weboldalunkon olyan független látogatók értékelését aggregáltuk teneked, melyek szerint könnyedén megmentheted magatokat a negatív élményektől. Az idegenforgalomban borzasztóan fontos hogy kiváló minőségű szolgáltatásban részesülj, de lehetetlen előzőleg meghatározni, hogy a kiválónak vélt vendéglátónál, vagy hotelben ténylegesen azt adják, amit előzőleg ígértek.

Tovább 

 

Internetes ételrendelés az ország összes tartományán: Falatozz.hu. Országos házhoz szállítás: Falatozz.hu. Hogyha budapesti vagy akkor kerületekre szűrve, amennyiben nem akkor helységenként szűrheted az eltérő vendéglátók ajánlatait. Abban az esetben ha nálunk rendeled meg harapnivalód, ebben az esetben mostanában egy nagyon jó tábla gépet nyerhetsz el minden hónapban. Ne vesztegesd el a lehetőséget, érdemes betérni és enni! Hamburgerek, magyaros étkek, pizzák és ritkaságok szintúgy megtalálhatók a palettánkban.

Tovább 

network.hu

 

Kányádi Sándor:
Csendes pohárköszöntő újév reggelén


Nem kívánok senkinek se
különösebben nagy dolgot.
Mindenki, amennyire tud,
legyen boldog,
érje el, ki mit szeretne,
s ha elérte, többre vágyjon,
s megint többre.
Tiszta szívből ezt kívánom!
Szaporodjon ez az ország
emberségbe’, hitbe’, kedvbe’,
s ki honnan jött,
soha-soha ne feledje.
Mert míg tudod, ki vagy, mért vagy,
vissza nem fognak a kátyúk…
A többit majd apródonként
megcsináljuk.

Tovább 

Kis odafigyeléssel életek menthetők... Cicák, madarak, kutyák, lovak, birkák, kecskék baraomfiak, és valamennyi állat több gondoskodást igényel a hidegben.

 

 

network.hu

 

network.hu

Kis odafigyeléssel életek menthetők... Cicák, madarak, kutyák, lovak, birkák, kecskék baraomfiak, és valamennyi állat több gondoskodást igényel a hidegben.

 

 

network.hu

 

network.hu

Az év vége felé haladva, mindenhol felpezsdül az élet, mely magával hozza a jobbnál jobb Akciós ajánlatokat, vásárlási lehetőségeket. Mi is felpörgettük magunkat, hogy újdonságainkkal, kihagyhatatlan választékainkkal és természetesen fantasztikus árainkkal és akcióinkkal a vásárlóink kedvében járjunk.  Reméljük ajánlatainkkal  Felforrósítjuk a Hangulatot” az elkövetkezendő hetekben.

 

További  érdekességeket, információkat, ajánlatokat nyomon követhetitek az alábbi oldalunkon is.

Tovább 

network.hu

2013 nyarára újra szervezek csoportos római városlátogatást. Repülős, 6 napos (5 éj), saját szervezésű, teljes ügyintézéses, idegenvezetéses utunkra várjuk az érdeklődőket.

Itáliát, Rómát, a mediterrán életérzést, a szépséget és a lelket elzsongító különleges hangulatot kedvelők jelentkezését várjuk.

(Előző utunk nagy sikerrel és megelégedéssel zárult!)


Érdeklődni az artcopy@freemail.hu címen, vagy a 06-36-362-287 telefonon lehet.

Utolsó hozzászólás

Gyenge István üzente 5 éve

Római utazásunkra még vannak "kiadó" helyek, jelentkezzetek!
Érdeklődni a részletek iránt a fenti elérhetőségeken lehet.

  • network.hu

    A friss paradicsomot lehetőleg figyasztás előtta bokorról szedjük. De pár napig tárolhatjuk, ám nem árt tudni, hogy leszedve csökken a tápanyagtartalma, amit gyorsít a napfény, és a mele hatása.
  • A paradicsom hidegre érzékeny, ezért nem szerencsés hűtőben tárolni. Szellős, hővös helyen, lapos kosárkában, tálcán vana  legjobb helyen.
  •  A paradicsom etilént termel, ami elősegíti az érést, így hahozzá túl közel tárolunk más zöldságet, gyümölcsöt, számolni kellk ezzel a hatásával, ami olykor előnyös, de hátrányos is lehet.

Tovább 

network.hu

A franciaországi Ribeauville városban augusztus óta kék s zöld mézet készítenek kaptárjaikban a méhek. A méhészek értetlenül állnak a jelenség előtt.

 

Jelen pillanatban a méhtelepesek azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy az M&M’s cukorka-, és a Mars csokoládégyár egy, a Ribeauville településtől öt kilométerre fekvőszemétlerakó helye az okozója mindennek, hiszen itt konténerszámra találnak a zümmögők cukros hulladékokat, melyeket az édesség előállítása során halmoztak fel a gyártók.

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu