Olasz konyha Blog: 2011. március

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei - 2011. március

 Laskagombás spagetti

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

                                   Laskagombás spagetti

Hozzávalók:

400 g laskagomba, 1 cukkini, 1 hagyma, 2 gerezd fokhagyma, bors, 250g tejszín, 400 g spagetti, 1 kiskanál bazsalikom, citromlé, parmezán

A gombát felcsíkozzuk, A cikkinit lereszeljük durvára. Olajat hevítünk amin megpirítjuk a gomba felét, majd kiszedjük és megpirítjuk a másik felét, kiszedjük ezt is. A fennmaradó olajon megpirítjuk a hagymát és hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát.

Tovább 

 Laribollita

13 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

Hozzávalók
  • 12 szelet toszkán kenyér (szikkadt)
  • 80 dkg friss fehérbab
  • 10 dkg cékla
  • 50 dkg kelkáposzta
  • 5 db répa
  • 40 dkg burgonya
  • 3 szál zeller
  • 1 ek paradicsom sűrítmény
  • 2 db paradicsom
  • 1-2 csipet kakukkfű
  • 10-15 dkg hagyma
  • 1-2 csipet só
  • 1-2 csipet bors (őrölt)
Elkészítés
A zöldségeket készítsük elő és közepes nagyságúra daraboljuk, főzzük meg a babot a saját vizével és szitán törjük át. (esetleg turmixolhatjuk is.) Néhány babot hagyjunk egészben.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Próbáljátok ki,bíztosan elnyeri tetszéseteket.
Edit.

Tovább 

 

 Lasagne

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Hozzávalók
  • 25 dkg Lasagne tészta (friss vagy "száraz")
  • 1 adag Besamel mártás
  • 40 dkg paradicsompüré
  • 20 dkg cukkini
  • 20 dkg padlizsán
  • 10 dkg répa
  • 10 dkg gomba (friss)
  • 1 db hagyma
  • 1 pohár tej
  • 5 dkg vaj
  • 3-4 ek extra szűz olíva olaj
  • izlés szer csipet só
  • izlés szer csipet bors (őrölt)
Elkészítés
Pucoljuk meg a zöldségeket. A hagymát és a répát vágjuk nagyon apróra, a cukkinit és a padlizsánt vágjuk kockákra. A gombáknak a földes részét távolítsuk el, majd folyó víz alatt mossuk meg.

Utolsó hozzászólás

szabo gina üzente 13 éve

Ez nagyon finom,en szeretem a vegan eteleket es foleg ha olassz receptbe tudom kombinalni.De a husos valtozat is nagyon fini.

Tovább 

 Pizza capricciosa

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

jPlWIl mwscqwtskvjt, [url=http://snsufzrvbjgj.com/]snsufzrvbjgj[/url], [link=http://itxgqbwaueoo.com/]itxgqbwaueoo[/link], http://wkhyezrmhacr.com/

 Olasz hústekercs

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Elkészítés:

Négy, kétujjnyi vastag, kicsontozott sertéskaraj vagy sertéscomb szeletet veszünk, és úgy vágjuk be, hogy szétterítve négy nagy, ujjnyi vastag szelet húst kapjunk.

A szeleteket befedjük hajszálvékony puha (pl. Hóvirág) sajtszeletekkel, mindegyikre egy-egy szelet gépsonkát fektetünk, amit vékonyan megkenünk vajjal. Meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel, és egyenként összegöngyöljük, fogpiszkálóval megtűzzük, vagy zsineggel átkötjük.

Tovább 

 KÁRTYÁS-HÚSOS PIZZA

13 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

Most egy kedvelt recepttel ismertetlek meg, Benneteket!  HÚSOS PIZZA!!

network.hu

network.hu

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető.

Utolsó hozzászólás

Gőllei Szilvia üzente 13 éve

Jó nézni nagyon finom .köszönöm receptet.

 Klasszikus Tiramisu

13 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

Hozzávalók

  • 50 dkg mascarpone
  • 15 dkg savioardi (babapiskóta)
  • 4 db tojás
  • 4 ek cukor
  • 2 pohár lefőzött erős kávé
  • 5 dkg kakaópor (szóráshoz)
  • 1 csipet só
Elkészítés
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, adjuk hozzá a mascarponét és jól keverve eldolgozzuk a krémet. Egy csipet sóval kemény habbá verjük a tojásfehérjét, majd óvatosan hozzákeverjük a mascarpónés krémhez.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szívesen Szilvikém.
Szép napot kívánok:Edit.

Tovább 

 Fritatta

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Fritatta hozzávalói:
olívaolaj
2 db főtt burgonya
1 fej vöröshagyma
8 db tojás
őrölt bors
1 tk. parmezán
2 db paradicsom
Elkészítése:
A felaprózott hagymát és a felkockázott krumplikat az olajban addig pároljuk, amíg a hagyma üveges lesz.
Eközben egy tálban felverjük a tojásokat, belekeverjük a parmezánt, zzuk, borsozzuk, majd az egészet a serpenyőbe öntjük.
Készre főzzük, majd sütőben megpirítjuk a tetejét.
Végül paradicsomszeletekkel díszítjük, és már kínálhatjuk is ezt a könnyű omlettet.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönjük.....

Tovább 

 Citromos spagetti

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

  • 40 dkg durum spagetti
  • 2 citrom reszelt héja
  • 6 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  •  petrezselyemzöld
  • olívaolaj

 


Elkészítés

A tésztát főzzük ki. Egy serpenyőbe öntsünk 3-4 evőkanál olívaolajat. A fokhagymát reszeljük le vagy nyomjuk össze, tegyük az olajhoz, picit sózzuk meg, illetve borsozzuk, adjuk hozzá a reszelt citromhéjat, és az egészet forrósítsuk össze. Keverjük hozzá a kifőtt, lecsepegtetett tésztát, jól forgassuk össze, végül szórjunk rá egy kis petrezselyemzöldet.

Tovább 

 KÁRTYÁS-Burgonyás pizza, mozarellával

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Saua2f , [url=http://yqoszxejnnin.com/]yqoszxejnnin[/url], [link=http://gcgfjszhdsss.com/]gcgfjszhdsss[/link], http://lpdwkfgmelsa.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jó receptet tettél fel Hajnikám!!
Kár,hogy nem a kész ételt vihetjük el!!
Köszike...)
Puszi:Edit.

MOST , A TENGER GYÜMÖLCSERŐL KAPTOK LEÍRÁST, A KÁRTYÁN!

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető.

network.hu

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az olaszok imádják,de én sajna...)
Köszönöm:Edit.

 Rántott hús olaszosan készítve

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

IBCbs4 ekczdelxmnfl, [url=http://btwnqesivgil.com/]btwnqesivgil[/url], [link=http://exssruxlqhdt.com/]exssruxlqhdt[/link], http://aurxjvlhhasm.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szívesen Hajnikám!
Szép vasárnapot kívánok:Edit.

 Zöldséges olaszos csirkemell

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Zöldséges olaszos csirkemell

Teflon serpenyőben forrósítsuk fel az olajat (ha lehet olajspray-t használjunk), majd aprítsuk bele a felaprított hagymát.

Kicsit dínszteljük, és 5-6 perc után adjuk hozzá a felkockázott paradicsomot, paprikát, majd további néhány percig süssük össze.

Külön teflonserpenyőben a felkockázott csirkemellet pároljuk meg kis vízzel, amíg meg nem puhul.

Végül rakjuk bele a zöldséges serpenyőbe, és 6-8 percig pároljuk át együtt.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon finom lehet, köszönjük! Kedves Tagok, itt a blogban sok recept vár Benneteket! Vezetőség: Hajni , Edit.

Tovább 

 Penne csirkemell

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Penne csirkemell (eredeti olasz recept alapján)

Az olajon (vagy teflonserpenyőben) megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a szintén kockákra vágott csirkemellfilét, sózzuk, borsozzuk és lehintjük 1 evőkanál rizsliszttel és jó alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a gombát, a paradicsomot, felöntjük a húslevessel, ízlés szerint (bazsalikom, oregánó, édesítőszer) fűszerezzük és kb. 10 percig főzzük. A tésztát kifőzzük és ráhalmozzuk a gombás-paradicsomos csirkemellet, és sovány reszelt sajttal megszórjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Igazi olasz étel, ajánlom aki szereti a tésztás ételeket! Hajni

Tovább 

Those DT cards are amazing!!!! Well done girls! Now I have to check all enriets! Did you know you can use a FREE linking tool (instead of Mr.Linky) that supports thumbnails? InLinkz! So instead of just a simple list of urls you can have a gallery of thumbnails linked to other blogs! It's stable, highly customizable and easy to use. Check it out! www.inlinkz.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szép,meg fogom sütni.
köszönöm:Edit.

Great thinking! That really brakes the mold!

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Mint már írtam, a kártyás recepteket, az egér jobb klikk, mentés másképpen, elviheted! Hajni klubvezető

 KÜLÖNLEGES KÁRTYÁS RECEPT.

13 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

NgABwS , [url=http://goauqjtfyvnw.com/]goauqjtfyvnw[/url], [link=http://gdcovortkwrr.com/]gdcovortkwrr[/link], http://tmxrtriicnvk.com/

Utolsó hozzászólás

bende aniko üzente 13 éve

bisztos finom lehet. ki fogom próbálni

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu