Olasz konyha Blog: 2012. február

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei - 2012. február

 Elegáns tészta-lakomák

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Elegáns tészta-lakomák Sokan félünk a tésztaféléktől, azzal a mentséggel védekezve, hogy a tészta hizlal is, meg túlontúl egyszerű is – nem illik vele vendéget várni, és még a plusz kilókhoz is hozzájárul! Receptjeinkben ha a kalóriák számát nem is tüntettük el teljesen, de teljesen új köntöst adtunk a tésztaételekre, hogy akár a királynőt is vendégül láthassuk egy kis pennére. 2 recept.Tovább
||

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A tészták, ha úgy nézzük, könnyűek, de sajnos a szénhidráttartalma miatt, a cukorbetegeknek, nem igazán ajánlott...Sajnos...Köszike, Editkém...

 Olasz-Más Tészta receptek

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

 

 

Mafaldine nyúlraguval
TonyCaviar Címkék: nyúl recept olasz

Na jó, de mi, akik nem jutnak hozzá, mivel helyettesítsük a nyulat, galambbal vagy békával?  ...

Tovább
Olasz mámika
TonyCaviar Címkék: olasz ravioli

Ted Aprajev, gasztrokiller Olaszországba menekült a pesti gasztronómiai ősz elől, és eksztatikus hangnemben számol be az ott tapasztalt földszagú csodákról, ravioliról, tagliatelléről, és két Michelin csillagos mamákról....

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm,köszönjük!Családommal a Magyaros konyhát és az Olaszt szeretjük!Kellemes hétvégét!

Tovább 

 

 7 legjobb pizza

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Közkívánatra: a 7 legjobb pizza

Pizzatésztát összeállítani egyáltalán nem olyan nagy ördöngösség, mint ahogy a kezdő háziasszonyok gondolják...


 CSODÁS KONYHÁK BEMUTATÁSA-FOTÓKKAL!

12 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

VnG3ga , [url=http://sqzwjonlbyay.com/]sqzwjonlbyay[/url], [link=http://ijxccioywoyu.com/]ijxccioywoyu[/link], http://ttsgvgbastfz.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hát igen..Editkém, mivel vezetek más klubot, oda a saját konyhámat is bemutattam, ide feltöltöm a klubba, anno kamra volt, régi, és az új változatot is felteszem, ha meg találom! Puszika, Hajni

 3 spagetti recept

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

3 isteni spagettirecept a sztárséftől Te is rajongtál a menzán a bolognainak titulált húsos tésztáért? Ideje kipróbálni valami újat is! Bereznay Tamás három tuti receptet is ajánl nektek.Milyen szempontok alapján válasszak a spagetti tészta márkák/fajták közül?Tovább
||

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szívesen Hajnikám.
Jó képek,receptek!
Puszi:Edit.

Vannak akik mindennél jobban szeretik a fűszeres olajbogyót, s nem tudnak belőle eleget enni.

Természetesen, mások, a lágyabb ízeket kedvelik.Tegyünk a kedvükre mindkét pártnak, ha a barátok feljönnek egy italra....

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Puszika...

sgXDWy mylrmhkmzpyt, [url=http://eykmsunqevdk.com/]eykmsunqevdk[/url], [link=http://smfrfdmczqhj.com/]smfrfdmczqhj[/link], http://roympchrzouh.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Jó kis ismertető, szeretem a citromot használni.

 Citromos-mazsolás scone

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Édes február: citromos-mazsolás scone A scone alapvetően egy skót kenyérféle, amelyet a ködös Albionban nagyon kedvelnek: forrón kettévágják, vajat kennek rá meg lekvárt, és mindennek a tetejére a tejszínhab sem túlzás. Elkészítése ugyanolyan misztikus, mint a férfiak viselete a skót szoknya alatt.Tovább

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszike, Editkém....

 Narancsos tiramisu

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Narancsos tiramisu fahéjas mézes lappal

Hozzávalók:


Valentin vacsora a sztárbloggertőlA mézes laphoz:

  • 17 dkg liszt
  • 1-1 teáskanál őrölt gyömbér és fahéj
  • csipet só
  • csipet szódabikarbóna
  • 6 dkg vaj
  • 10 dkg méz (kb. 1 dl)
  • 1 tojássárgája felverve


A krémhez:

  • 50 dkg mascarpone
  • 1,5-2 dl tej
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 1 citrom reszelt héja
  • 3 dl frissen facsart narancslé
  • 0,5 dl limoncello (olasz citromlikőr)
  • étcsokoládé
  • és reszelt narancshéj a díszítéshez


Két vagy akár három nappal korábban készítsük el a tésztát: keverjük el a lisztet a fűszerekkel és a szódabikarbónával.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

De jó lenne egy szelet...köszike Editkém, puszi, Hajni

Tovább 

Lila hagymás-túrós réteskosár paradicsomsalátával

Valentin vacsora a sztárbloggertőlHozzávalók 6 kosárkához:

  • 1 fej lila hagyma
  • olívaolaj
  • 25 dkg túró
  • 1 dl tejszín
  • 1 egész tojás
  • tengeri só
  • frissen őrölt bors
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • 3 dkg vaj olvasztva
  • 5 lap kész réteslap (35x35 cm)
  • 3-4 szem paradicsom

A megtisztított lila hagymát kockázzuk fel, kevés olívaolajon lassan dinszteljük édesre. A túrót törjük át, keverjük el a tejszínnel, a dinsztelt lila hagymával és a tojással.

Tovább 

 Panna Cotta

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Panna Cotta különlegesség


A Panna Coota olasz tejkrém, ami megédesítheti Valentin nap éjszakáját.

Panna Cotta különlegesség
Hozzávalók:

1 rúd vanília, 40 dkg tejszín, 10 dkg cukor, 2 adag fehér zselatin, 1,5 dl almalé, 2 evőkanál citromlé.

Elkészítés:

Az előkészület szakaszában a vaníliarudat hosszában felszeleteljük, a belsejét pedig apróra vágjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszi Hajnikám és Marika.
Finom lehet,majd sort kerítünk erre is.hogy elkészítsük.
Puszi:Edit.

Tovább 

 Olasz omlett

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Olasz omlett


Igazi különlegesség.


Hozzávalók:

4 db tojás, 4 kanál tejföl, reszelt sajt, só és vaj szükséges.

Elkészítés:

A szétválasztott tojások sárgáját tegyük egy nagyobb tányérba vagy tálkába, tegyünk hozzá 4 csipetnyi sót, majd a tejföllel együtt habverővel vagy egy nagyobb villával jól elhabarjuk. Második lépésben a tojások habját verjük kemény habbá, és könnyedén kavarjuk össze a sárgájával.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Isteni lehet!

Tovább 

 AZ OLASZ BOROKRÓL!

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

RQVxOt miyakgwepeqt, [url=http://vetjohqvpenl.com/]vetjohqvpenl[/url], [link=http://rxvwjhmjphil.com/]rxvwjhmjphil[/link], http://gdfrogbrvmym.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm, a véleményeteket, ez is a klubhoz tartozik...Puszi, Hajni

 Citromos kockák

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Előző cikk Előző Desszertek cikk Következő Desszertek cikk Következő cikk
Citromos kockák

 

Egy igazi nyári desszert, a savanykás citrom üde frissességével!

Citromos kockákHozzávalók a tésztához: - 200 g vaj a hűtőből - 100 g fehér cukor - 250 g liszt A citromos feltéthez: - 4 tojás - 300 g fehér cukor - 200 ml citromlé - 4 evőkanál liszt Díszítés: - 2 evőkanál porcukor Elkészítése: 1.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

És ami a lényeg, ehető is...köszi, Editkém! Puszi, Hajni

Tovább 

 Sült erdei gyümölcsök zabaiglonéval

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Sült erdei gyümölcsök zabaglionéval Látványos, hatásos és különleges desszert, elkészítése mégis rendkívül egyszerű. Garantáltan lenyűgözzük vele szívünk szerelmét. Segal Viktor receptje.Tovább

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Le nyűgöző, csodás!!!!

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu