Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Baráth Szilvia | 0 hozzászólás
Az elmúlt évben csodálatos nyarat töltöttem a Garda-tó partján, Limoneban. Természetesen a táj is gyönyörű, de ez egy másik klub témája :).
Aki már járt a Garda-tó környékén, biztosan megkóstolta a Limoncinót, azt a finom, inkább a hölyek által kedvel likört, amit az ott termett citromokból készítenek. Igazi mediterrán íz, nem szabad kihagyni.
Az igazit persze ott ihatjuk, azonban valami hasonlót mi is elkészíthetünk házilag.
Ami kell hozzá:
5 db nagy citromot meghámozunk ügyelve arra, hogy minél kevesebb fehér rész maradjon a sárga héjon.
15 éve | Baráth Szilvia | 0 hozzászólás
Világtekintetben az olasz konyháról sokan a pizzára gondolnak, nem véletlen, a legjobb pizzákat itt készítik. Bár az utóbbi időben a turisták által erősen frekventált városok éttermei jórészt már hagynak kívánnivalót a pizza készítését tekintve.
Már sokszor csináltam pizzát én is, de nemrégiben egy elég jó receptre bukkantam itt az interneten, amit megosztok veletek. Ez egy eredeti olasz recept, mely alapján könnyedén meg tudod sütni álmaid pizzáját, és négyen bőven jóllakhattok belőle.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu