Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az elmúlt évben csodálatos nyarat töltöttem a Garda-tó partján, Limoneban. Természetesen a táj is gyönyörű, de ez egy másik klub témája :).
Aki már járt a Garda-tó környékén, biztosan megkóstolta a Limoncinót, azt a finom, inkább a hölyek által kedvel likört, amit az ott termett citromokból készítenek. Igazi mediterrán íz, nem szabad kihagyni.
Az igazit persze ott ihatjuk, azonban valami hasonlót mi is elkészíthetünk házilag.
Ami kell hozzá:
5 db nagy citromot meghámozunk ügyelve arra, hogy minél kevesebb fehér rész maradjon a sárga héjon. A lehámozott héjat jól zárható üvegbe tesszük, ráöntjük az 1 l 90%-os tiszta likört és 5 napig állni hagyjuk a lezárt üvegben.
800 g cukrot feloldunk tetszőleges mennyiségű vízben, attól függően, hogy mennyire erősre akarjuk csinálni az italt. A feloldás után a cukros vizet az alkoholhoz adjuk és még 5 napig állni hagyjuk. Ezután leszürjük és mélyhűtőbe tesszük.
Remélem ízleni fog mindenkinek!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vénusz kedvence koktél
Lássuk, milyen egy jó olasz koktél