Olasz konyha Blog: 2011. december

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei - 2011. december

 MINDEN KEDVES KLUBTAGNAK!BÚÉK!

6 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

I'm so glad that the inetrent allows free info like this!

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

BUÉK mindenkinek !!!!!!!!!(ettől még jobbat!)

 KÁRTYÁS:ZÖLDSÉGES HÚSSALÁTA

6 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Well done to think of smoethnig like that

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Nekem nagyon bejön ez a saláta!

 

 Focaccia di mandorta-mandulatorta

6 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Focaccia di mandorla - mandulatorta

Hozzávalók 10 szelethez

A tortalaphoz:

- 120 g liszt
- 120 g darált mandula
- 120 g cukor
- 120 g vaj

A töltelékhez:

- 1 vaníliarúd
- 400 ml tej
- 190 g porcukor
- 6 tojássárgája
- 30 g étkezési keményítő
- 180 g puha vaj
- 120 g darált mandula
- porcukor

Thinkstock

A tortalap hozzávalóit dagaszd simára robotgéppel vagy kézzel, majd formázz belőle egy nagy gombócot, és felezd el. A tésztagolyó mindkét felét nyújtsd körülbelül 23 cm átmérőjűre, majd csavard fóliába, és tedd a hűtőbe egy órára.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Editkém, köszike..Puszi, Hajni

Tovább 

52mCSi qsefbkakznre, [url=http://enlqrzmkuoxj.com/]enlqrzmkuoxj[/url], [link=http://nnfgoxbzfrba.com/]nnfgoxbzfrba[/link], http://urpxdpjfezrw.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Köszi Hajnikám,hogy megosztottad velünk e kis történetet.
Arik a "a kicsik".Már felnőttek.
Puszi:Edit.

utAgxV gyyfqjpcxnvb, [url=http://icamaxrlnvnp.com/]icamaxrlnvnp[/url], [link=http://dvzifxdxqeei.com/]dvzifxdxqeei[/link], http://vbebcntaxavc.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Egyetértek veled Marika.

jpooZu ybklfkkdbjzs, [url=http://vpdnjiwqdgin.com/]vpdnjiwqdgin[/url], [link=http://yxmjoovltdtb.com/]yxmjoovltdtb[/link], http://uxkzmebjydkq.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Gyönyörűűűű!

Yours is a cleevr way of thinking about it.

Mint már anno írtam róla, az olaszok fedezték fel a fagylaltot, s nem véletlen, hogy ők készítik el a legfinomabb édességeket.Ilyen az Őszibarackos fagylalttorta is..

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


 TUDÁSBÁZIS-MILYEN A JÓ CITROM-KÁRTYA

6 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Talán nem is sokan tudják, hogy melyik a jó citrom, s hogy is ismered fel...itt most meg tudhatod, mivel a sütések elengedhetetlen kelléke..

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


 KÁRTYÁS:A SOKOLDALÚ OMLÓS TÉSZTA

6 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Bizony az ünnepek egyik alap tésztája, az omlós tészta! Most erről kaptok infókat, remélem ezzel is segítve a sütéseket...

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Szívesen, puszika, Hajni

 KÁRTYÁS-RÉTES TÉSZTA KÉSZÍTÉSE

6 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Ebből a kártyás receptből megtanulhatod, hogy is készítsd el az igazi rétest!

Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Hála, én tudok rétest készíteni, anno még a szomszéd néni tanított meg rá!Bizony szinte egész nap betartott...töltelékek, tészta készítése, pihentetése, sorolhatnám! Nálunk a mákos-meggyes, mákos-almás volt a favorit....Köszike a hozzászólásotokat, Puszika, Hajni

 Narancsos isler

6 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

network.hu


Hozzávalók 4 személyre:

Tészta
- 10 dkg őrölt mandula
- 2 tojássárgája
- 14 dkg porcukor
- 50 dkg vaj
- 40 dkg finom liszt
- 2-3 narancs
- narancslekvár
- 1 csapott kávéskanál szegfűszeg

Csokimáz
- 20 dkg étcsokoládé
- 8 dkg porcukor
- 0,3 dl víz

Karamell
- 5 dkg kristálycukor


Tészta
Egy kis naranccsal – esetleg mandarinnal – tehetjük egzotikussá ezt a sokszor készített, sok helyen sokféleképp
sütött édességet, mellesleg nagy kedvencemet.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Nagyon jó, fincsi, Editkém, a képet kinagyítva visszatettem...Puszika, Hajni

Tovább 

 Gesztenyével töltött pulyka

6 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Hozzávalók: 1 közepes nagyságú hízott fiatal pulyka (kb.  2.5 - 3 kg), 60-80 dkg darált zsíros sertéshús, 80 dkg gesztenye, 2 tojás, 12 dkg zsír, só, bors, 2 dl tejszín.

A gesztenyét megtisztítjuk, és egy kevés levesben vajjal megpároljuk, majd lehűtjük. A finomra darált húst megsózzuk, borsozzuk, tejszínt öntünk hozzá, és egy-két tojással jól összegyúrjuk, majd könnyedén hozzákeverjük a gesztenyét. Közben a megtisztított pulyka mellcsontját hegyes, éles késsel óvatosan kifejtjük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

JÖHET!!!HÚST HÚSSAL, ISTENI JÓ...)Köszike, Hajni

Tovább 

 RECEPT-KÁRTYA-TIRAMISU

6 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Igazi olasz különlegesség receptjét töltöm fel, amit mi, magyarok is igen csak meg kedveltünk, ami nem más mint a tiramisu.

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Editkém, az is, régebben megcsináltam, isteni...Puszi, Hajni

V3Nz7z rjlylysuuhod, [url=http://wsmktpdvxghf.com/]wsmktpdvxghf[/url], [link=http://udwfcnrciqwi.com/]udwfcnrciqwi[/link], http://kzmiyeauzjnw.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Én is...-)

wSxpeA kqrkgvepxtfj, [url=http://vbjetzjfeymw.com/]vbjetzjfeymw[/url], [link=http://zbostgcqrtmv.com/]zbostgcqrtmv[/link], http://bwdtcdrzhgnl.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Köszi Hajnokám.
A leveles tésztából édeset,sósat egyaránt lehet készíteni.
Tölthetjük sok féle képpen.Puszi:Edit.

A leveles tészta elkészítése sok munkát igényel manapság, de már lehet készen is kapni! Erről is kaptok tájékoztatást, illetve, elkészítését is..

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Nekem is tetszik!

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu