Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Pánczél Miklósné | 2 hozzászólás
Torták
/16 szelet/
Hozzávalók:
15 dkg Delma light margarin, 3 db tojás, 8 dkg fruktóz, 20 dkg liszt, 1
csomag sütőpor,
1 db citrom héja és leve, 2 dl 1,5 % -os tej, 60 dkg savanyú alma.
A tojásfehérjét a fruktózzal kemény habbá verjük. Egyenként belekeverjük
a tojások sárgáját, a citrom levét, reszelt héját, a tejet és az
olvasztott margarint, végül beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Kikent,
lisztezett tortaformába öntjük, belenyomkodjuk az összevagdalt
almadarabkákat.
14 éve | Pánczél Miklósné | 1 hozzászólás
Receptek |
|||
A dietetikus ajánlása cukorbetegeknek: |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás