Olasz konyha Blog: 2011. szeptember

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei - 2011. szeptember

 Szőlő receptek

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

tt van az ősz és a szőlő szezonja. Készítsünk belőle salátát, levest, főételt és desszertet is.

 

ŐSZI GYÜMÖLCSSALÁTA RECEPT

4 db őszibarack,
5 db szilva,
1 kis fürt szőlő,
1 db körte,
1 db alma,
2 dl szőlő- vagy almalé,
1 db citrom
 
A gyümölcsöket meghámozzuk, kis darabokra vágjuk, majd egy kis tálban összekeverjük. Ráöntjük a gyümölcslevet, belereszeljük a citrom héját, majd belecsavarjuk a levét is. Jól összekeverjük, hűtőbe tesszük, 1-2 múlva, hidegen tálaljuk. 

Tetszik a recept?

Tovább 

 Gombás polenta

7 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

HiehgN elutpdogwcil, [url=http://mmfrbdsqdtzc.com/]mmfrbdsqdtzc[/url], [link=http://gzsjmyxuquco.com/]gzsjmyxuquco[/link], http://enquzuirecij.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Nagyon szívesen Marikám.
Puszi:Edit.

 

 Gesztenyével töltött pulyka

7 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Gesztenyével Töltött Pulyka Olaszosan

Ízletes pulykás recept gesztenyével.

Kategória:
szárnyas ételek
Ország:
olasz
Fõre:
4
groen_arrowHozzávalók
  • pulyka
  • sertéshús
  • gesztenye
  • 1 pulyka
  • 60-80 dkg darált sertéshús
  • 2 tojás
  • bors
  • 60 dkg gesztenye
  • 12 dkg zsír
  • 15-20 dkg sza­lonna

hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés


Gesztenyével Töltött Pulyka Olaszosan recept elkészítése kiszedjük a pulyka mell- és belső csontjait, csak a combcsontok maradnak benne.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

kedves Marikám!
Örülök,hogy tetszik a recept.
Inkább karácsonyi jellegű ,ünnepi étel,de máskor is elkészíthető.Edit.

Tovább 

 Sajttekercs camembertkrémmel

7 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

1 evőkanál finom liszt
- 5 dkg vaj
- 1 dl tej
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 1/2 póréhagyma
- 25 dkg camembert sajt
- 20 dkg trappista sajt
- saláta
A szeletelt trappistát fóliára kirakjuk úgy, hogy a szeletek
összeérjenek, vagy akár egy picit fedjék is egymást. (A
fóliával fogjuk majd feltekerni.) A camembert sajtot nagyobb, a póréhagymát apró kockákra vágjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Köszönöm Henikém,örülök,hogy benéztél a klubba.
Várlak máskor is.Edit.

Tovább 

 MOZZARELLA NEL PESTO

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

50 g friss bazsalikom

1 ek fenyőmag

1 ek reszelt parmezán

2 gerezd fokhagyma

2 ek olívaolaj

300 g mozzarellagolyó

Elkészítése:

a bazsalikomot,a fenyőmagot.a 2 gerezd fokhagymával és a reszelt parmezánnal,finom krémessé keverjük.

Apránként hozzáadagoljuk a 2 ek  olívaolajat is,illetve annyit,amennyinél kenhető,lágy masszát kapunk.

A mozzarellagolyókat lecsepegtetjük és egy nagy tálban bele hempergetjük a pestoba,de egészen egyszerűen a mozzarella tetejére is tehetjük a pestot.

Tovább 

 Mandulás rizspuding

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

90 g rizsdara

60 g zselatinpor

170 g cukor

1/4 bögre kókuszreszelék

4 és  1/2 bögre forrásban lévő víz

néhány csepp mandulaaroma

néhány szem licsi

piszke vagy guava

valamint tejszín a tálaláshoz

Elkészítése:

Keverjük össze a százaz alapanyagokat.

Tegyük a keveréket egy lábasba.,majd keverés mellett adjuk hozzá a forrásban levő vizet.

Forraljuk fel!

Állandó keverés mellett hagyjuk főni további 10 percig vagy amíg besűrösödik.

Keverjük hozzá a mandulaaromát.

Tovább 

 FETTUCCINE CON MELANZANE E OLIVE

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

500 g fettuccine

18 dkg olívabogyó

1 nagy padlizsán

2 ek olívaolaj

2 gerzd fokhagyma

1 citrom leve

2 ek. apróra vágott petrezselyemzöld

50 g reszelt parmezán

Elkészítése:

A zöld olívákat,ha szükséges kimagozzuk és csíkokra vágjuk.

A padlizsánt megmossuk,majd héjával együtt felkockázzuk és besózzuk.

20 percig állni hagyjuk.

Majd a levét leöntjük.

Az olívaolajat egy nagy serpenyőben felforrósítjuk és fél percig pirítjuk rajta. az apróra vágott fokhagymát.

Tovább 

 A KLUB MUNKÁJÁNAK HETI ÉRTÉKELÉSE

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

KÖSZÖNÖM AZ AKTÍV TAGJAINKNAK A MUNKÁIT,FELTÖLTÉSEKET ÉS A HOZZÁSZÓLÁSOKAT.

VÁROM ,HOGY AZ ÚJ ÉS A RÉGI KLUBTAGOK IS BEKAPCSOLÓDJANAK KÉPI FELTÖLTÉSEKKEL A KLUBBA:

EGY KIS ÍZELÍTŐ A MUNKÁINKBÓL.

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

 KELLEMES HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK

network.hu

network.hu

!KÖSZÖNÖM A MUNKÁTOKAT KEDVES KLUBTAGOK!PUSZI MINDENKINEK:EDIT:

 

network.hu

 Olaszos rakott burgonya

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

TlBtJC ydhkffhdpuas, [url=http://grekalhkikhc.com/]grekalhkikhc[/url], [link=http://xsboyidjcmue.com/]xsboyidjcmue[/link], http://divbnbecbcry.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Finomnak tünik, én is kipróbálom majd, citromos ételeket még nem készítettem!
Puszi: Marika

 Citromos halfilé

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Citromos halfilé

 

  Citromos halfilé

 Hozzávalók:

tengeri halfilé

1 citrom

5 dkg vaj

2 dl fehérbor

1-2 dl tejszín

1 kk. étkezési keményítő

só, bors

petrezselyem

1 kk. cukor

liszt és pirospaprika

 

Lisztbe pirospaprikát keverek, de csak annyit, hogy a beleforgatott haldarabok rózsaszínűek legyenek. A haldarabokat sózom, borsozom, a lisztben megforgatom és egy serpenyőben kevés olajon mindkét oldalukon megsütöm. Kiszedem egy edénybe, majd a helyére, a serpenyőbe vajat teszek.

Tovább 

 SPAGHETTI APPASSIONATA

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

2 tk. olívaolaj

8 szelet bacon

4 nagyobb fej gyöngyhagyma

2 dl főzőtejszín

15 dkg darabolt szárított paradicsom

50 dkg spagetti

10 dkg parmezán sajt

őrölt feketebors

4 tk fenyőmag

friss petrezselyem aprítva

Elkészítése:

Olívaolajon az apróra vágott bacont megpirítjuk egy serpenyőben.

A felesleges zsiradékot leöntjük.

Az edénybe tesszük a gyöngyhagymát és üvegesre pirítjuk.

Hozzákeverjük a tejszínt és felforraljuk.

Lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk az összevágott szárított paradicsomokat.

Tovább 

 

DOLGOZZ!DE NE NAGYON SOKA

 

z9689.gif

TIED A NAP!.gif

 

 

 

 

2d7sx7c.gif

 

 

 

 

 

CSODÁLATOS SZÉP LEGYEN A

 

 

2d7sx7c.gif

 

 

SZERENCSÉS ÚJ HETET KÍVÁN

 

 

 

 

2d7sx7c.gif

 

 

                              

 

 

Utolsó hozzászólás

Soós Jolán üzente 7 éve

Ismét egy új hét kezdődik!Legyen szép,tartalmas,gondmentes!Puszillak Benneteket!Jolcsi

                                   

 

 

 

 

                     0dividerbars44.gif

 

 

 

 

       Jó reggelt kívánok!

 

 

 

 

 

2d7sx7c.gif

 

 

 

 

 

                        Jó reggelt kívánok!

 

 

 

 

 

 

qppa53_jpg.gif


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Köszönöm Jolika!!
Gratulálok!!
Szép munka!!
Puszi:Edit.

 

    

 

                    

 

 

 


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Köszönöm szépen Jolikám a Klubtársaim nevében is!!!
Nagyon szép képekkel szerkesztetted.
Gratulálok:Edit.

Marcsi konyhájából-Vadas zsemlegombóccal.

network.hu

Mericsné Marikától-Sport szelet

network.hu

network.hu

Évitől-Bolognai spagett

network.hu

Molnár Jutkától-kenyér

network.hu

Szőts Istvánné Edittől -káposztával töltött paprika

network.hu

Ginától lebbencs

network.hu

 Töltött csirkemell Edittől

KÖSZÖNÖM

network.hu

network.hu

a

MUNKÁTOKAT

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Kedves Gina!!
Köszönjük,kellemes napot kívánunk:Edit és Jolcsi.

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu