Olasz konyha: Sajttekercs camembertkrémmel

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sajttekercs camembertkrémmel

12 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

1 evőkanál finom liszt
- 5 dkg vaj
- 1 dl tej
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 1/2 póréhagyma
- 25 dkg camembert sajt
- 20 dkg trappista sajt
- saláta
A szeletelt trappistát fóliára kirakjuk úgy, hogy a szeletek
összeérjenek, vagy akár egy picit fedjék is egymást. (A
fóliával fogjuk majd feltekerni.) A camembert sajtot nagyobb, a póréhagymát apró kockákra vágjuk. A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, beletesszük a camembert
kockákat. Amikor a vaj felforrósodott, a sajt pedig felolvadt és nyúlós állagú lett, hozzáadjuk a pórékockákat, a pirospaprikát meg a lisztet, majd az egészet felöntjük a
tejjel, és összeforraljuk. Sűrű, egynemű masszát kapunk.
Hagyjuk langyosra hűlni, azután a sajtkrémet ráterítjük az
előkészített trappistaszeletekre. A fólia segítségével feltekerjük, a két végét pedig becsavarjuk, mint a szaloncukrot. A sajttekercset 2-3 órára a hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen. Szeletekre vágva, salátaágyon tálaljuk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Henikém,örülök,hogy benéztél a klubba.
Várlak máskor is.Edit.

Válasz

Varga Henriett üzente 12 éve

Hmm,nagyon jól néz ki,köszönöm a receptet!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Marika!
Próbálok válogatni a receptárból.
Remélem,majd másoknak is elnyeri tetszését.Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó kis recept, tetszik nekem, köszönjük!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu