Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1 evőkanál
finom liszt
- 5 dkg
vaj
- 1 dl
tej
- 1 kávéskanál
pirospaprika
- 1/2
póréhagyma
- 25 dkg
camembert sajt
- 20 dkg
trappista sajt
-
saláta
A szeletelt trappistát fóliára kirakjuk úgy, hogy a szeletek
összeérjenek, vagy akár egy picit fedjék is egymást. (A
fóliával fogjuk majd feltekerni.) A camembert sajtot nagyobb, a
póréhagymát apró kockákra vágjuk. A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk,
beletesszük a camembert
kockákat. Amikor a vaj felforrósodott, a sajt pedig felolvadt és nyúlós
állagú lett, hozzáadjuk a pórékockákat, a pirospaprikát meg a lisztet,
majd az egészet felöntjük a
tejjel, és összeforraljuk. Sűrű, egynemű masszát kapunk.
Hagyjuk langyosra hűlni, azután a sajtkrémet ráterítjük az
előkészített trappistaszeletekre. A fólia segítségével feltekerjük, a
két végét pedig becsavarjuk, mint a szaloncukrot. A sajttekercset 2-3
órára a hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen. Szeletekre vágva,
salátaágyon tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!