Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ízletes pulykás recept gesztenyével.
hozzáadás a vásárlólistához >>
Gesztenyével Töltött Pulyka Olaszosan recept elkészítése kiszedjük a
pulyka mell- és belső csontjait, csak a combcsontok maradnak benne.
Töltelék elkészítése: A sertéshúst összekeverjük tojással. sóval,
borssal és a félig sütött és héjától megtisztított gesztenyékkel.
Ezzel a keverékkel megtöltjük a pulyka hasüregét és aztán bevarrjuk az
üreg nyílását. Tepsibe tesszük, megsózzuk, szalonna szeletekkel
beborítjuk és spárgával rákötjük. Forró zsírral leöntjük és két órán
keresztül lassan átsütjük, közben szaft zsíros levével öntözzük, hogy a
pulyka megpuhuljon.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!