Olasz konyha: Gesztenyével töltött pulyka

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Gesztenyével töltött pulyka

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Gesztenyével Töltött Pulyka Olaszosan

Ízletes pulykás recept gesztenyével.

Kategória:
szárnyas ételek
Ország:
olasz
Fõre:
4
groen_arrowHozzávalók
  • pulyka
  • sertéshús
  • gesztenye
  • 1 pulyka
  • 60-80 dkg darált sertéshús
  • 2 tojás
  • bors
  • 60 dkg gesztenye
  • 12 dkg zsír
  • 15-20 dkg sza­lonna

hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés


Gesztenyével Töltött Pulyka Olaszosan recept elkészítése kiszedjük a pulyka mell- és belső csontjait, csak a combcsontok maradnak benne.

Töltelék elkészítése: A sertéshúst összekeverjük tojással. sóval, borssal és a félig sütött és héjától megtisztított gesztenyékkel.

Ezzel a keverékkel megtöltjük a pulyka hasüregét és aztán bevarrjuk az üreg nyílását. Tepsibe tesszük, megsózzuk, szalonna szeletekkel beborítjuk és spárgával rákötjük. Forró zsírral leöntjük és két órán keresztül lassan átsütjük, közben szaft zsíros levével öntözzük, hogy a pulyka megpuhuljon.

Címkék: http://www.etelreceptek.hu/recept/szarnyas-etelek/gesztenyevel-toltott-pulyka-olaszosan.html

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

kedves Marikám!
Örülök,hogy tetszik a recept.
Inkább karácsonyi jellegű ,ünnepi étel,de máskor is elkészíthető.Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Mentettem a receptet mert tetszik.Készítettem hasonlót karácsonykor de csak pulyka mellet töltöttem és azt sem egészen így.Köszi, hogy felraktad Editke!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu