Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Recept: Citromos – rozmaringos csirkemellfilé roston
Hozzávalók négy személyre:
Hogyan készítjük el a Citromos – rozmaringos csirkemellet?
Előkészítjük a csirkemellet, megsózzuk, beborsozzuk ízlés szerint, majd citromlevet facsarunk rá, amit kicsit belemasszírozunk a húsba. Az egész rozmaring leveleket elhelyezzük a csirkemellen, jusson mindegyik szeletre 4-5 levélke (persze a csirkemell méretétől függően), az aljára és a tetejére is. Amint a rozmaringot elhelyezzük a csirkén, már tehetjük is dobozba vagy a lábosba, amiben pácolni szeretnénk.
Öntsünk olívaolajat a tetejére, hogy éppen ellepje a húsokat, majd fedjük le és helyezzük a hűtőszekrénybe. Akár több napig is pácolhatjuk, de használhatunk vákuumos pácolót is. Ennek a segítségével gyorsabban és intenzívebben érnek össze az ízek.
Amikor sütjük a csirkemelleket, pirítsuk ropogósra egy serpenyőben vagy elektromos serpenyőben vagy a grillsütőn. Annál finomabb lesz, minél jobban megpirulnak a rozmaring levelek.
Kovászos uborkával és petrezselymes burgonyával ínycsiklandó nyári finomság lehet! Díszítésként felszeletelhetjük a másik citromot és vagy a csirkemellre, vagy a tányér szélére tehetjük.
http://www.topshop.hu/recept_citromos_rozmaringos_csirkemellfile_roston-176728-13695-article.html
http://www.topshop.hu/recept_citromos_rozmaringos_csirkemellfile_roston-176728-13695-article.html
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
TUDÃÂSTÃÂR-KÃÂRTYÃÂN:CITROMRÃÂL, TUDNIVALÃÂK
TUDÁSBÁZIS-MILYEN A JÓ CITROM-KÁRTYA
Spagetti citromos csirkével
Nyúlaprólék leves