Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
50 g friss bazsalikom
1 ek fenyőmag
1 ek reszelt parmezán
2 gerezd fokhagyma
2 ek olívaolaj
300 g mozzarellagolyó
Elkészítése:
a bazsalikomot,a fenyőmagot.a 2 gerezd fokhagymával és a reszelt parmezánnal,finom krémessé keverjük.
Apránként hozzáadagoljuk a 2 ek olívaolajat is,illetve annyit,amennyinél kenhető,lágy masszát kapunk.
A mozzarellagolyókat lecsepegtetjük és egy nagy tálban bele hempergetjük a pestoba,de egészen egyszerűen a mozzarella tetejére is tehetjük a pestot.
Hozzávalók:
90 g rizsdara
60 g zselatinpor
170 g cukor
1/4 bögre kókuszreszelék
4 és 1/2 bögre forrásban lévő víz
néhány csepp mandulaaroma
néhány szem licsi
piszke vagy guava
valamint tejszín a tálaláshoz
Elkészítése:
Keverjük össze a százaz alapanyagokat.
Tegyük a keveréket egy lábasba.,majd keverés mellett adjuk hozzá a forrásban levő vizet.
Forraljuk fel!
Állandó keverés mellett hagyjuk főni további 10 percig vagy amíg besűrösödik.
Keverjük hozzá a mandulaaromát.
|
|
Hozzávalók:
500 g fettuccine
18 dkg olívabogyó
1 nagy padlizsán
2 ek olívaolaj
2 gerzd fokhagyma
1 citrom leve
2 ek. apróra vágott petrezselyemzöld
50 g reszelt parmezán
Elkészítése:
A zöld olívákat,ha szükséges kimagozzuk és csíkokra vágjuk.
A padlizsánt megmossuk,majd héjával együtt felkockázzuk és besózzuk.
20 percig állni hagyjuk.
Majd a levét leöntjük.
Az olívaolajat egy nagy serpenyőben felforrósítjuk és fél percig pirítjuk rajta. az apróra vágott fokhagymát.
Citromos halfilé | ![]() |
|
Hozzávalók: tengeri halfilé 1 citrom 5 dkg vaj 2 dl fehérbor 1-2 dl tejszín 1 kk. étkezési keményítő só, bors petrezselyem 1 kk. cukor liszt és pirospaprika
Lisztbe pirospaprikát keverek, de csak annyit, hogy a beleforgatott haldarabok rózsaszínűek legyenek. A haldarabokat sózom, borsozom, a lisztben megforgatom és egy serpenyőben kevés olajon mindkét oldalukon megsütöm. Kiszedem egy edénybe, majd a helyére, a serpenyőbe vajat teszek. |
Hozzávalók:
2 tk. olívaolaj
8 szelet bacon
4 nagyobb fej gyöngyhagyma
2 dl főzőtejszín
15 dkg darabolt szárított paradicsom
50 dkg spagetti
10 dkg parmezán sajt
só
őrölt feketebors
4 tk fenyőmag
friss petrezselyem aprítva
Elkészítése:
Olívaolajon az apróra vágott bacont megpirítjuk egy serpenyőben.
A felesleges zsiradékot leöntjük.
Az edénybe tesszük a gyöngyhagymát és üvegesre pirítjuk.
Hozzákeverjük a tejszínt és felforraljuk.
Lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk az összevágott szárított paradicsomokat.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás