Olasz konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei

                                   

 

 

 

 

                     0dividerbars44.gif

 

 

 

 

       Jó reggelt kívánok!

 

 

 

 

 

2d7sx7c.gif

 

 

 

 

 

                        Jó reggelt kívánok!

 

 

 

 

 

 

qppa53_jpg.gif


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Köszönöm Jolika!!
Gratulálok!!
Szép munka!!
Puszi:Edit.

 

    

 

                    

 

 

 


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm szépen Jolikám a Klubtársaim nevében is!!!
Nagyon szép képekkel szerkesztetted.
Gratulálok:Edit.

 

Marcsi konyhájából-Vadas zsemlegombóccal.

network.hu

Mericsné Marikától-Sport szelet

network.hu

network.hu

Évitől-Bolognai spagett

network.hu

Molnár Jutkától-kenyér

network.hu

Szőts Istvánné Edittől -káposztával töltött paprika

network.hu

Ginától lebbencs

network.hu

 Töltött csirkemell Edittől

KÖSZÖNÖM

network.hu

network.hu

a

MUNKÁTOKAT

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Gina!!
Köszönjük,kellemes napot kívánunk:Edit és Jolcsi.

 Gyúrt négerkocka

13 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

Gyúrt négerkocka.
Hozzávalók:
A tésztához:
45 dkg liszt
15 dkg zsír vagy margarin
2 dkg szalakáli
15 dkg porcukor
1 db tojás
2 ek. kakaó
Krémhez:
4 dl tej
2 ek. kakaópor
5 ek. liszt
10 dkg porcukor
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
Csokiázhoz:
20 dkg porcukor
3 ek. kakaópor
3 ek. forró víz
5 dkg vaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,tepsi hátán 3 lapot sütünk.
A krém:
A tejet,a kakaót,lisztet,porcokrot felfőzzük,majd kihűtjük és a kihabosított vajjal összekeverjük.
A lapokat megtöltjük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon finom süti,ajánlom.Puszi:Edit.

Tovább 

 Bográcsos ételek recepjei

13 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

A füstöt a szembe fújja a szél, a férfiak, néhány sör elfogyasztása után, sertepertélnek a tűz körül, és teljes odaadással vigyázzák a készülő ételt. Ez mindenkinek ismerős kép lehet, aki valaha bográcsozott már.

Ismerj meg néhány kiváló receptet, melyre egy egész napos programot is felépíthettek, hiszen a bográcsos ételeket nem lehet gyorsan elkészíteni, csak szép lassan, fröccsözve.



Amurpaprikás Hozzávalók 4 személyre:
  • 40 dkg paradicsom
  • 30 g fűszerpaprika
  • 40 dkg vöröshagyma
  • 40 dkg zöldpaprika
  • 1,5 kg amur

A belsőségeitől megszabadított és megtisztított halat szeleteld fel.

Utolsó hozzászólás

szabo gina üzente 13 éve

Jo kis receptek,a lebbencset mar ki is probaltuk,en, Slambucnak ismertem,isteni kint megkeszitve bogracsban.

Tovább 

 Citromos bögrés sütemény

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás


Nagyon finom pikáns bögrés sütemény, akár hétvégére, akár ünnepekre.

Hozzávalók: másfél bögre liszt, ¾ bögre búzadara, 2 kávéskanál szódabikarbóna, csipet só, másfél bögre cukor, másfél bögre joghurt, 3 tojás, 1 citrom, alufólia.

Sziruphoz: ¾ bögre víz, 1 bögre cukor, 1 citrom.

Első lépésben készítsük elő a tepsit, amiben majd sütünk, és béleljük ki sütőpapírral. A sütőt melegítsük elő 170 fokra. Ezután jöhet a tészta.

Tovább 

Hozzávalók: 4 személyre

8 db tojás

4 dkg liszt

1.5 dl tejföl

só,

egy csokor petrezselyem zöldje

őrölt bors,

zsír

 20 dkg vaj vagy margarin  15 dkg sajt

 20 dkg sonkafelvágott

A tojásokat a liszttel, tejföllel, és az apróra vágott petrezselyem zöldjével habosra kavarjuk.

Sóval, borssal izesitjűk, majd sütőpapirra öntve 10-15 percig sütjük.

Ez után egy tepsi méretü alufóliát megzsírozunk és rátesszük a kihűlt tésztát.megkenjük vajjal, vag margarinnal, megszórjuk a rezselt sajt felével és kirakjuk a sonkafelvágottal, és a maradék sajtot rászórjuk a sonkára.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kiváló recept Ilikém!
Ki fogom próbálni.
Nagyon köszönöm:Edit.

Tovább 

 3 hűsítő leves a forróság ellen

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Itt a nyár, a jó idő! Íme 3 fantasztikus nyári hűs leves receptje a vasárnapi asztalra.

Hideg joghurt leves

A nyár legfinomabb levese, a forróságban. Érdemes kipróbálni.

Hozzá valók:

25 dkg saláta uborka, 2 gerezd fokhagyma, 4 doboz joghurt, 4 ek. Olaj, só, bors.

Az uborkát meghámozzuk, és vékony hasábokra szeleteljük. A fokhagymával kenjünk be, egy tálat, majd azt is vágjuk finomra. Tegyük a tálba a fokhagymát, és öntsük rá a lehűtött joghurtot, és az olajt.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szívesen Marikám.
Puszillak:Edit.

Tovább 

 Citromkrémes fánk

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás


Hozzávalók 4 személyre:


Citromkrémes fánk tésztája
- 4 tojás
- 13 dkg finom liszt
- 1 teáskanál porcukor
-
- 6 dkg vaj

Krém
- 1 evőkanál étkezési keményítő
- 2 tojássárgája
- 3 lapzselatin
- 5 dkg porcukor
- 1,5 dl fehérbor
- 1 citrom
- 2,5 dl tejszín

Máz
- 10 dkg sárgabaracklekvár
- 1 dl rum
- 1 citrom
- 1 tojásfehérje
- 20 dkg porcukor


Citromkrémes fánk tésztája
A vajat 2,5 dl vízzel, egy csipet sóval és a cukorral egy fazékban felforraljuk.

Tovább 

 Almás-májas szalonnával töltött karaj

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás


Hozzávalók 4 személyre:

- ízlés szerint
- 10 dkg vaj
- 10 dkg baconszalonna
- 1 dl fehérbor
- 2 dl tejszín
- 20 dkg sütőtök
- 2 db alma
- 20 dkg csirkemáj
- 8 szelet sertéskaraj
A karajszeleteket kiklopfoljuk és megsózzuk. A szalonnát kockákra vágjuk, megpirítjuk, kisütjük a zsírját, majd rádobjuk a megmosott, kockákra vágott csirkemájat, és a meghámozott, ugyancsak kockákra vágott almát.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu