Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
Marcsi konyhájából-Vadas zsemlegombóccal.
Mericsné Marikától-Sport szelet
Töltött csirkemell Edittől
a
MUNKÁTOKAT
Gyúrt négerkocka.
Hozzávalók:
A tésztához:
45 dkg liszt
15 dkg zsír vagy margarin
2 dkg szalakáli
15 dkg porcukor
1 db tojás
2 ek. kakaó
Krémhez:
4 dl tej
2 ek. kakaópor
5 ek. liszt
10 dkg porcukor
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
Csokiázhoz:
20 dkg porcukor
3 ek. kakaópor
3 ek. forró víz
5 dkg vaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,tepsi hátán 3 lapot sütünk.
A krém:
A tejet,a kakaót,lisztet,porcokrot felfőzzük,majd kihűtjük és a kihabosított vajjal összekeverjük.
A lapokat megtöltjük.
A füstöt a szembe fújja a szél, a férfiak, néhány sör elfogyasztása után, sertepertélnek a tűz körül, és teljes odaadással vigyázzák a készülő ételt. Ez mindenkinek ismerős kép lehet, aki valaha bográcsozott már.
Ismerj meg néhány kiváló receptet, melyre egy egész napos programot is felépíthettek, hiszen a bográcsos ételeket nem lehet gyorsan elkészíteni, csak szép lassan, fröccsözve.
Amurpaprikás Hozzávalók 4 személyre:A belsőségeitől megszabadított és megtisztított halat szeleteld fel.
Nagyon finom pikáns bögrés sütemény, akár hétvégére, akár ünnepekre.
Hozzávalók: másfél bögre liszt, ¾ bögre búzadara, 2 kávéskanál szódabikarbóna, csipet só, másfél bögre cukor, másfél bögre joghurt, 3 tojás, 1 citrom, alufólia.
Sziruphoz: ¾ bögre víz, 1 bögre cukor, 1 citrom.
Első lépésben készítsük elő a tepsit, amiben majd sütünk, és béleljük ki sütőpapírral. A sütőt melegítsük elő 170 fokra. Ezután jöhet a tészta.
13 éve | Szász ilucika | 2 hozzászólás
Hozzávalók: 4 személyre
8 db tojás
4 dkg liszt
1.5 dl tejföl
só,
egy csokor petrezselyem zöldje
őrölt bors,
zsír
20 dkg vaj vagy margarin 15 dkg sajt
20 dkg sonkafelvágott
A tojásokat a liszttel, tejföllel, és az apróra vágott petrezselyem zöldjével habosra kavarjuk.
Sóval, borssal izesitjűk, majd sütőpapirra öntve 10-15 percig sütjük.
Ez után egy tepsi méretü alufóliát megzsírozunk és rátesszük a kihűlt tésztát.megkenjük vajjal, vag margarinnal, megszórjuk a rezselt sajt felével és kirakjuk a sonkafelvágottal, és a maradék sajtot rászórjuk a sonkára.
Itt a nyár, a jó idő! Íme 3 fantasztikus nyári hűs leves receptje a vasárnapi asztalra.
Hideg joghurt leves
A nyár legfinomabb levese, a forróságban. Érdemes kipróbálni.
Hozzá valók:
25 dkg saláta uborka, 2 gerezd fokhagyma, 4 doboz joghurt, 4 ek. Olaj, só, bors.
Az uborkát meghámozzuk, és vékony hasábokra szeleteljük. A fokhagymával kenjünk be, egy tálat, majd azt is vágjuk finomra. Tegyük a tálba a fokhagymát, és öntsük rá a lehűtött joghurtot, és az olajt.
Hozzávalók
4 személyre:
Citromkrémes fánk tésztája
A vajat 2,5
dl vízzel, egy csipet sóval és a cukorral egy fazékban felforraljuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás