Olasz konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei

 Körtés -narancsos tejberizs

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 Körtés-narancsos tejberizs
Hozzávalók 4-6 adaghoz:
• 4-5 darab puha körte
• 4 dl tej (+ szükség esetén 1-2 dl)
• 6 dkg rizs
• 6 dkg cukor
• 2 dl tejszín
• 1 evőkanál porcukor
• 1 narancs reszelt héja

Körte 3 felvonásban: különleges őszi receptek


A körtét megmossuk, héjasan is hagyhatjuk, de meg is hámozhatjuk. Szeletekre vagy kockákra vágjuk, összekeverjük a fél narancs reszelt héjával, majd a hűtőbe tesszük összeérni.
A tejet felforraljuk, hozzáadjuk a rizst, majd fedő alatt, közepes lángon, gyakran megkevergetve teljesen puhára főzzük.

Tovább 

 Tejszínes csirkés rétes

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Tejszínes csirkés rétes

Hozzávalók:

  • felkockázott csirkemell,
  • tejszín,
  • só, bors,
  • vegyes zöldség

A réteslapok számának megfelelő mennyiségű zöldséget megpároljuk, megsózzuk. A csirkemell kockákat egy kevés olívaolajon megpirítjuk, majd kevés vízzel puhára főzzük. Tejszínnel állandó kevergetés mellett besűrítjük, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a párolt zöldségeket. Az olajjal meghintett, zsemlemorzsával megszórt lapon eligazítjuk a tölteléket, majd összehajtjuk és aranybarnára sütjük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ezt is ki kell próbálnunk.Edit.

Tovább 

 

 Gesztenyés fatörzs

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Gesztenyés fatörzs

Bevezető:
A gesztenyés fatörzs az egyéb fatörzsfajtáktól annyiban tér el, hogy finomabb. Annak legalábbis, aki szereti a gesztenyét, ez biztos. Mindenesetre a gesztenyés fatörzs különleges zamatát a gesztenye adja, ezáltal kiléptetve a desszertet az ízvilági szürkeségből.

Tovább 

Borsos sertésszelet almás Medve sajt mártásban
Hozzávalók:
2 szelet sertéshús
1 ek. margarin
kevés őrölt bors
2 alma
0,85 dl fehérbor
4 db Medve kockasajt
1 tk.őrölt fehérbors
citromlé
Elkészítés:
Az enyhén kiveregetett sertésszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, min2 oldalukat forró margarinban 2-3 percig sütjük,majd a szeleteket kivesszük a serpenyőből.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm Marikám.Puszi Neked is.Edit.

Tovább 

 Pizza-Nápolytól-Szíciliáig

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

PIZZA – Nápolytól, Szicíliáig

A PIZZA meghódította a világot, ahogy valamennyi utcai étel meghódítja, legyen az a döner kebab, amely közismerten széppé tesz (Döner macht schöner!), vagy bármiféle hamburger, hot dog, stb. Az utcán élő kultúrák utcai ételeket kívánnak, s ebben aligha van változás, bármiféle időszakáról is beszéljünk jégkorszak utáni civilizációinknak. Çatal Hüyük városában éppúgy ették, mint Pompeiben, vagy a Magyarország lakosságával vetekedő méretű mai New Yorkban.

Tovább 

 Pizza redete,története

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

A pizza története

A pizza ma általánosan elterjedt, világszerte kedvelt étel, a közhit szerint olasz eredetű tésztaféle. A pizza eredete egészen a kőkorig nyúlik vissza. Tíz-tizenkétezer éwel ezelőtt még csak kovász nélküli lepénykenyeret készítette, a kézzel, lapos kövek között őrölt gabonalisztből víz hozzáadásával kevert pépet laposra dolgozták - hogy könnyen átsüljön -, és felforrósított kövön sütötték meg. Az így készült lepénykenyér persze nem volt lágy, szivacsos és rugalmas, de legalább könnyen emészthető és tápláló volt.

Tovább 

BEon5M hixmmawsblvf, [url=http://yrhaqlwfgkjm.com/]yrhaqlwfgkjm[/url], [link=http://kqwsxuxxjrdz.com/]kqwsxuxxjrdz[/link], http://ntvivehyvzsl.com/

 Kapros csirkecomb

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

2 csirkecomb
10 dkg tömlős Medve sajtkrém
1 dl tejszín
1 kis csokor kapor
őrölt bors

1-2 gerezd fokhagyma
2 tojás
2,5 dkg vaj
Hirdetés

Elkészítés:
A combokat sóval,borssal fűszerezzük.
A sajtkrémet,a tejszínt,a tojásokat,a vajat, és a zúzott fokhagymát az apróra vágott kaporral összekeverjük.
Beleforgatjuk a combokat és a tejszínes szósszal együtt kivajazott tepsibe tesszük.
Előmelegített sütőben készre sütjük.

 Citromos sajttorta

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

30 dkg sós keksz
10 dkg cukor
10 dkg vaj
A töltelékhez.
1 rúd vanília
40 dkg natúr Medve sajtkrém
A tetejére:
1 csg. vaníliás cukor
2 dl tejföl
5 dkg cukor
Hirdetés

Elkészítés:
A cukrot és a vajat habosra keverjük, majd a ledarált keksszel összedolgozzuk.
Egy kapcsos tortaformába simítjuk és 10 percig sütjük.
A vanília rudat kettévágjuk, a krémsajtba kaparjuk, hozzáadjuk a citrom levét, a cukrot és a tojásokat.
Jól összedolgozzuk és a megsült tésztára öntjük.

Tovább 

 Olívás sajtgolyók

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Olívás sajtgolyók

Az olívabogyó és a sajt köztudottan nagyon jó párost alkot. Könnyű elkészíteni és még könnyebb megenni!

Hozzávalók:
12,5 dkg vaj,
15 dkg liszt,
25 dkg reszelt sajt,
só,
pirospaprika.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu