Olasz konyha: Borsos sertésszelet almás Medve sajt mártásban

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Borsos sertésszelet almás Medve sajt mártásban
Hozzávalók:
2 szelet sertéshús
1 ek. margarin
kevés őrölt bors
2 alma
0,85 dl fehérbor
4 db Medve kockasajt
1 tk.őrölt fehérbors
citromlé
Elkészítés:
Az enyhén kiveregetett sertésszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, min2 oldalukat forró margarinban 2-3 percig sütjük,majd a szeleteket kivesszük a serpenyőből.
Az almákat meghámozzuk, negyedekre vágjuk, magházukat eltávolítjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
Beletesszük a visszamaradt zsiradékba, fehérborral felöntjük, hozzáadjuk a kockasajtokat, fehérborssal, sóval és citromlével ízesítjük és kis lángon, kevergetve, néhány perc alatt összefőzzük.
Burgonyakrokettel vagy rizzsel tálaljuk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm Marikám.Puszi Neked is.Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

a Medve sajtos szakácskönyvemből való a recept.
Még nem készítettem.
Nagyon finom lehet.
A Gasztokalandor. hu receptes oldalra rengeteg receptet írtam be,tehát az én munkámat illeti,onnan másoltam ide.
Majd hozom a többit is apránként.
Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Csoda jó kis recept!

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Nekem ez a recept nagyon tetszik .Hamarosan elkészítem.Editke köszi
ezt a jó kis recit .Puszi Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu