Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítési idő: | 15 perc |
---|
Nehézség: | Könnyű |
---|
néhány szelet kenyér
fokhagyma
apró kockákra vágott paradicsom
finomra vágott bazsalikom
só, bors
egy kis olvasztott vaj vagy olaj
A kenyérszeleteket tedd egymás mellé egy tepsibe és kend meg az egyik oldalukat olívaolajjal vagy olvasztott vajjal.
|
|
A csirke máját, szívét és zúzáját megtisztítjuk, lehártyázzuk, majd
hideg vízben megmossuk.
Sabayon
-
kristálycukor
- 2 dl
muskotály bor
- 4
tojás
Alalptészta
-
chilipor
- 50 dkg
finom liszt
- 4
tojás
- 1 dl
olívaolaj
- 10 dkg
étcsokoládé
- 1
só
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás