Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A szokásos módon 33 centis átmérőjű pizzatésztát készítünk 40 dkg
liszt, 2 dkg élesztő, víz és olívaolaj felhasználásával, pici sóval és
cukorral. Vékonyra kinyújtjuk. (Avagy biztosra megyünk, és veszünk egy
kész pizzaalapot.) Megkenjük a szósszal, bőven megszórjuk a több sajt
keverékéből – például füstölt, mozzarella, parmezán – készült
reszelékkel. Erre kerül a magyaros ragu, amihez kockákra vágjuk és
olívaolajon megpirítjuk a bacon felét, majd ezen megdinszteljük a
vékony karikákra vágott vöröshagymát. Sóval, majoránnával,
bazsalikommal ízesítjük, majd elterítjük a sajtos tésztán. Megszórjuk
csíkokra vágott fehér, piros és sárga kaliforniaipaprika-csíkokkal.
Ráhalmozzuk a gombát is, amit előtte hagymával kevés olajon
megdinsztelünk és sózunk. Erre kerülnek a nyers paradicsomszeletek. Az
egészet füstölt parasztsonkából, házikolbászból meg olasz szalámiból
vágott szeletekkel, valamint a maradék baconnal koronázzuk. Az
ízkavalkádot fekete olívabogyóval meg pepperonival fokozzuk. Kb. negyed
óráig süssük|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Országos házhoz szállítás: Falatozz.hu
ISMERTETŐ - AZ OLASZ KONYHA 2.
KÃRTYÃS:Gyors gombás pizza
KÁRTYÁS RECEPT-PIZZA KÉSZÍTÉSE