Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítési idő: | 15 perc |
---|
Nehézség: | Könnyű |
---|
néhány szelet kenyér
fokhagyma
apró kockákra vágott paradicsom
finomra vágott bazsalikom
só, bors
egy kis olvasztott vaj vagy olaj
A kenyérszeleteket tedd egymás mellé egy tepsibe és kend meg az egyik oldalukat olívaolajjal vagy olvasztott vajjal.
Pirítsd meg, majd kend be az egyik oldalukat fokhagymával.
Tedd rájuk a kockákra vágott paradicsomot, szórd meg bazsalikommal, sóval és borssal.
Ha akarod szórhatsz rá egy kis reszelt parmezánt. Előételként tálald.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Gomba tonhallal
Pirítós kenyér(antipasti)
Könnyű spenótgombóc