Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ez a könnyű és könnyen elkészíthető spenótos finomság közkedvelt előétel Itáliában, magában, vagy pirítóssal, kevés friss paradicsommal is mennyei!
Hozzávalók:
50 dkg mélyhűtött rostos spenót
30 dkg teljes kiőrlésű liszt
2 tojás
20 dkg reszelt parmezán
4 evőkanál vaj
egy gerezd fokhagyma
só, bors, szerecsendió
A spenótot szelíd láng fölött kiolvasztom és átszűröm, majd hozzáadom a tojást, és fakanállal alaposan elkeverem. Azután mehet hozzá a sajt, a liszt, a vaj, az átpréselt fokhagyma és a fűszerek is, még keverem és keverem és keverem...ha homogén masszává összeállt, kézzel gombócokat gyúrok belőle, majd tálcára helyezve a mélyhűtőbe teszem egy fél órára.
Azután sütőpapírral bevont tepsibe pakolom, és 180 fokon 10 perc alatt aranybarnára sütöm.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mozzarella in carrozza
Céklás rizottó rukkolával
Spaghetti genovese
Curimi