Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csirke máját, szívét és zúzáját megtisztítjuk, lehártyázzuk, majd
hideg vízben megmossuk. A szívet és a zúzát különrakjuk a májtól. A
belsőségeket kockákra vágjuk, a májra vizet öntünk, hogy ne barnuljon
meg.
A hagymát kevés olajban vagy zsírban világosra pirítjuk, majd rátesszük
a szívet és a zúzát. Borral meglocsoljuk, és felöntjük vízzel. Amikor
felforrt, körülbelül 2 deci húslevest és 2 evőkanál
paradicsomsűrítményt teszünk hozzá. Sóval, kakukkfűvel, rozmaringgal
ízlés szerint fűszerezzük, és lefedve puhára pároljuk. Ha nagyon
elforrta a levét, forró húslevessel vagy forró vízzel pótoljuk. Mielőtt
teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a májdarabokat, és frissen őrült
borssal készre főzzük. Közben a spagettit sós, olajos vízben megfőzzük
és
leszűrjük. A tésztát előmelegített tányérra helyezzük, rárakjuk az
elkészített csirkemájas spagettit, és megszórjuk reszelt sajttal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
OLASZ SERTÃSBORDA
Cukkinis lassagne marhahússal
Olasz hústekercs
Rántott hús olaszosan készÃtve