Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Lasagne marhahússal
Az apróra vágott
hagymát kevés olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát
meg a darált marhahúst, majd azzal is lepirítjuk. Sóval, borssal,
finomra vágott oregánóval és bazsalikommal fűszerezzük, a hámozott
paradicsomot hozzáadva készre pároljuk. A ragut a tésztával tepsibe
rétegezzük, a rétegek közé tesszük a paradicsom- és cukkini- szeleteket,
illetve a besamelmártást. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és 160
fokon készre sütjük.
Besamel- vagy tejmártás
A
besamel- vagy tejmártáshoz egy edényben felolvasztunk 8 dkg vajat,
hozzáadunk 6 dkg lisztet, és folyamatosan kevergetve habzásig hevítjük.
Beleöntünk 4,5 dl forrásban lévő tejet, sóval, őrölt fehér borssal
ízesítjük, és kevergetve addig forraljuk, amíg a mártás besűrűsödik,
teljesen sima és egynemű lesz.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Cukkinimártásban sült cannelloni
OLASZ SERTÃSBORDA
Padlizsánlasagne
Húsos lasagne