Olasz konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei

 Babos káposzta

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

7XDmrW vnhzjmubhinj, [url=http://aidkuzaallgn.com/]aidkuzaallgn[/url], [link=http://wxvvfxdeaovb.com/]wxvvfxdeaovb[/link], http://dzgcydgivgfe.com/

 Padlizsánlasagne

14 éve | [Törölt felhasználó] | 6 hozzászólás

Hozzávalók:

2 padlizsán

bors

2-3 szárzeller és sárgarépa

1 vöröshagyma

2 gerzd fokhagyma

3 ek. liszt

8 ek olívaolaj

2 ek paradicsompüré

1-1 tk majoránna

ételízesítő

5 dl passzírozott paradicsom

2 ek olajbogyó

10-10 dkg juhsajt és felkozkázott baconszalonna

 

Elkészítése:

1.

A padlizsánokat hosszában felszeleteljük,besózzuk,10 percig pihentetjük,majd szárazra töröljük.

Lisztben megforgatjuk,6 ek olívaolajon mindkét oldalukat 2 percig sütjük.,majd kivesszük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

örülök ,hogy sokaknak tetszik a recept.
Majd még keresek jó recepteket
Szép napot.Edit.

Tovább 

 

 Olasz gombasaláta(insalata di funghi)

14 éve | [Törölt felhasználó] | 6 hozzászólás

 


Olasz gombasaláta 2. (insalata di funghi) 25 dkg apró erdei gomba, 5 dkg majonéz, 1 dl tejföl, 2 tk citromlé, 1 ek fehérbor, só, frissen őrölt feketebors, 1 ek vágott zöldpetrezselyem.
A gombát megmosom és sós vízben puhára főzöm, majd hűlni hagyom. A majonézből, tejfölből, citromléből, fehérborból, vágott zöldpetrezselyemből, valamint csipetnyi sóból és borsból mártást keverek és a többi hozzávalóra öntöm. Néhány órára a hűtőbe teszem.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm...

Tovább 

 Kilófaló diókocka recept

14 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Hozzávalók és elkészítés:
(közepes méretű tepsihez)
 
1. 5 tojásból, 10 dkg sütemény lisztkeverékkel, 5 dkg fruktózzal, 2 ek.édesítőporral, (vagy 10 dkg fruktózzal, édesítőszer nélkül), kávéskanálnyi sütőporral, 3 dkg darált dióval és egy-két teáskanál mézeskalács fűszerkeverékkel süssünk piskótát a közepes méretű tepsiben. Ha langyosra hűlt, vízszintesen vágjuk két lapba. (Vagy süssünk külön két db 3 tojásos piskótát,  (3 ek.

Utolsó hozzászólás

szabo gina üzente 14 éve

igencsak orulok ennek a receptnek!szeretek odafigyelni a kg-is,ez pont jol jon.koszonom.

Tovább 

 Tejszínes kókusztorta

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Tejszínes kókusztorta recept

Hozzávalók: A TÉSZTÁHOZ: 4 tojás, 10 dkg kristálycukor, 1 tasak vaníliás cukor, fél citrom reszelt héja, 8 dkg liszt, 9 dkg kókuszreszelék, 6 dkg sárgabaracklekvár, 3 cl rum.

A KRÉMHEZ: 4 zselatinlap, 5 dl tejszín, 11 dkg kókuszreszelék, 2,5 dl kész vaníliaízű puding, 0,5 dl rum, vaj  és liszt a formához, tejszínhab és kakaó a díszítéshez.

Elkészítés: A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a citromhéjjal habosra keverjük, majd forró vízfürdő felett sűrű habbá verjük.

Tovább 

 Csokis tésztafelfújt

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás


Hozzávalók 4 személyre:

- kakaópor
- zsemlemorzsa
- 1 dl tejszín
- 10 dkg étcsokoládé
- 6 dkg porcukor
- 3 dkg vaj
- 1 csipet
- 6 tojás
- 6 dkg finom liszt
- 6 dkg dió

Az őrölt dióbelet a liszttel elkeverjük, és víz nélkül, 2 tojással kemény tésztát gyúrunk belőle. Lisztezett deszkán
vékonyra kinyújtjuk, és széles metéltre vagdossuk. A diós
tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, s olvasztott vajban megforgatjuk.

Tovább 

 Narancsos püspökkenyér

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

hcBmdK ikbtmslpfcvi, [url=http://psdctndiwqvf.com/]psdctndiwqvf[/url], [link=http://faaxdlqywfon.com/]faaxdlqywfon[/link], http://zsxzciauxxou.com/

 Olasz haltál

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

  • 20 dkg halfilé (tengeri)
  • 20 dkg tenger gyümölcsei
  • 10 dkg borsó (zöld)
  • 1 db cukkini
  • 1 db padlizsán
  • 2 db hagyma
  • 20 dkg vaj
  • olaj (olíva)
  • 5 dkg fokhagyma
  • oregano
  • 1 dl tejszín
  • 1 dl bor (fehér)
  • 30 dkg tészta (tollhegy)
  • A tollhegytésztát bő sós vízben kifőzzük.

    Közben a tengeri halfilét ujjnyi vastag csíkokra daraboljuk.

    Vajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a halcsíkokat, a felengedett tenger gyümölcseit, és a szintén csíkokra darabolt zöldségeket.

Tovább 

 Pirítós kenyér(antipasti)

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Olasz ételek

Az olaszok kedvenc előétele a pirítós kenyér (antipasti), amelyet oliva olajjal és fokhagymával ízesítenek és felszeletelt paradicsommal és bazsalikommal fogyasztják.

Egy másik kedvelt előétel az olivaolajban és balzsamos ecetben megpuhított franzella szelet.

Néha egyenesen tésztával kezdenek, de csak kicsi adagokkal. Ezt a fajta ételt primonak nevezik.

Éttermekben és különleges alkalmakon többször is felszolgálnak ilyenféle ételeket. Például, kezdhetnek rizzsel és utána következhet ravioli.

Tovább 

 Csirkés piccata

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

83GT6A lrpljsthtwlw, [url=http://nrzivvajckpx.com/]nrzivvajckpx[/url], [link=http://wvheevfwegtf.com/]wvheevfwegtf[/link], http://stemnvdhymyn.com/

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu