Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
A TÉSZTÁHOZ: 4 tojás, 10 dkg kristálycukor, 1 tasak vaníliás cukor, fél
citrom reszelt héja, 8 dkg liszt, 9 dkg kókuszreszelék, 6 dkg
sárgabaracklekvár, 3 cl rum.
A KRÉMHEZ: 4 zselatinlap, 5 dl tejszín, 11 dkg kókuszreszelék, 2,5 dl kész vaníliaízű puding, 0,5 dl rum, vaj és liszt a formához, tejszínhab és kakaó a díszítéshez.
Elkészítés: A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a citromhéjjal habosra keverjük, majd forró vízfürdő felett sűrű habbá verjük. A vízfürdőről levéve addig verjük, míg a massza kihűl, akkor hozzáadjuk a lisztet és a kókuszreszeléket. A masszát kivajazott, lisztezett formába öntjük, és előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd a formában hagyjuk kihűlni. Mikor kihűlt, kiborítjuk a formából, és kétfelé vágjuk. A lekvárt a rummal felforraljuk, és bekenjük vele az egyik tortalapot. A zselatint hideg vízbe áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és felforrósított rumban feloldjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!