Olasz konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei

 RECEPT-KÁRTYA-TIRAMISU

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Igazi olasz különlegesség receptjét töltöm fel, amit mi, magyarok is igen csak meg kedveltünk, ami nem más mint a tiramisu.

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Editkém, az is, régebben megcsináltam, isteni...Puszi, Hajni

V3Nz7z rjlylysuuhod, [url=http://wsmktpdvxghf.com/]wsmktpdvxghf[/url], [link=http://udwfcnrciqwi.com/]udwfcnrciqwi[/link], http://kzmiyeauzjnw.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én is...-)

 
wSxpeA kqrkgvepxtfj, [url=http://vbjetzjfeymw.com/]vbjetzjfeymw[/url], [link=http://zbostgcqrtmv.com/]zbostgcqrtmv[/link], http://bwdtcdrzhgnl.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszi Hajnokám.
A leveles tésztából édeset,sósat egyaránt lehet készíteni.
Tölthetjük sok féle képpen.Puszi:Edit.

A leveles tészta elkészítése sok munkát igényel manapság, de már lehet készen is kapni! Erről is kaptok tájékoztatást, illetve, elkészítését is..

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nekem is tetszik!

 Citromos sajttorta

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

 

 



Citromos sajttorta

Hozzávalók:
A tésztához:
2 tojás
8 dkg kristálycukor
fél mokkáskanál őrölt szegfűszeg
A krémhez:
34 dkg natúr krémsajt
2 tojás
4 dkg kristálycukor
6 dkg liszt
1 citrom héja
fél citrom leve

Elkészítés:
1. A tojások sárgáját a kristálycukor egyharmad részével habosra keverjük, hozzáadjuk a cukor kétharmadával kemény habbá vert tojásfehérjét, majd apránként beleszórva a lisztet és a szegfűszeget, készre keverjük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszike Editkém...

Tovább 

 GYORS KEVERT TÉSZTA-KÁRTYÁS

13 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

X2Q0Us hdwhitwcclmk, [url=http://zmtiacbqhfmj.com/]zmtiacbqhfmj[/url], [link=http://gctcqwnvbtns.com/]gctcqwnvbtns[/link], http://iiwmevrnnzka.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szívesen, remélem a lányok is olvassák...Puszika, Hajni

 Narancsos töltött keksz

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Az omlós tésztához:
1 narancs,
50 g cukrozott narancs,
500 g finomliszt,
1 kk. sütőpor,
só,
250 g lágy vaj/margarin,
200 g porcukor,
2 tojássárgája,
1 tojás,
A töltelékhez és a díszítéshez:
150 g őszibaracklekvár,
2 ek. őszibaracklikőr,
2 csepp zöld ételfesték,
150 g málna-/ribizlilekvár,
2 ek. málnaszörp,
150 g sárgabaracklekvár,
2 ek. barackpálinka,
50 g vaníliás porcukor.

Elkészítés:

A narancsot forró, folyó víz alatt alaposan megmossuk-sikáljuk, szárazra törölgetjük, héját lereszeljük, majd félbevágjuk, levét kinyomjuk, és átszűrjük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönjük a finom sütit, jó lesz karácsonyra,,,Puszika, szeretettel: Hajni

Tovább 

lSQ0gc dqjegfxcqmlx, [url=http://uckzirozqloq.com/]uckzirozqloq[/url], [link=http://flrugpktckyc.com/]flrugpktckyc[/link], http://asmktmnibori.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Érdemes elolvasni....

 TUDÁSBÁZIS: NEM ÁRT HA TUDJUK!

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Great challenge! I see that you are using Mister Linky. Did you know there is a new likning tool much easier and more stable (and free)? If you like you can take a look at www.inlinkz.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Marikám örülök, hogy tetszik az ötlet...Puszi, Hajni

 Gombás vadnyúlpörkölt

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Gombás vadnyúlpörkölt bográcsban
Hozzávalók: 1 egész nyúl, 2 fakanál sertészsír, 3 fej vöröshagyma, 2 paprika, 3 gerezd fokhagyma, só, 1 kávéskanál majoránna- és fehérbors, 2 evőkanál őrölt fűszerpaprika, 20 dkg szeletelt gomba, a körethez 1 kg burgonya.
A nyúlhúst kisebb darabokra vágjuk.
A bogrács aljában zsírt olvasztunk, és beleszeljük a vöröshagymát. Egy nagyon kevés vizet is öntünk alá, nehogy a szabad tűzön leégjen.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nekem még barátkoznom kell a nyúllal!

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu