Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gombás vadnyúlpörkölt bográcsban
Hozzávalók: 1 egész
nyúl, 2 fakanál sertészsír, 3 fej vöröshagyma, 2 paprika, 3 gerezd
fokhagyma, só, 1 kávéskanál majoránna- és fehérbors, 2 evőkanál őrölt
fűszerpaprika, 20 dkg szeletelt gomba, a körethez 1 kg burgonya.
A nyúlhúst kisebb darabokra vágjuk.
A bogrács aljában zsírt olvasztunk, és beleszeljük a
vöröshagymát. Egy nagyon kevés vizet is öntünk alá, nehogy a szabad
tűzön leégjen. Közben felszeleteljük a paprikát, a fokhagymát pedig
apró kockákra vágjuk.
A megpárolódott vöröshagymára kevés sót szórunk, hozzáöntjük a
zöldpaprikát. Kicsit átsütjük, majd fűszerezzük majoránnával,
fehérborssal, őrölt fűszerpaprikával, és ízlés szerint még a sót is
kipótoljuk. Hozzákeverjük a nyúlhúst (a máját félretesszük),
összekeverjük, kevés vízzel felöntjük, és fedő alatt főzzük. Néhány
perc párolás után rászórjuk a fokhagymát. Egy órán át rotyogtatjuk,
amíg a hús megpuhul. Ekkor hozzáadjuk a májat, és tovább főzzük.
Kis idő múlva beleborítjuk a szeletelt gombát.
Héjában főtt burgonyát kínálunk mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!