Olasz konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei

52mCSi qsefbkakznre, [url=http://enlqrzmkuoxj.com/]enlqrzmkuoxj[/url], [link=http://nnfgoxbzfrba.com/]nnfgoxbzfrba[/link], http://urpxdpjfezrw.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszi Hajnikám,hogy megosztottad velünk e kis történetet.
Arik a "a kicsik".Már felnőttek.
Puszi:Edit.

utAgxV gyyfqjpcxnvb, [url=http://icamaxrlnvnp.com/]icamaxrlnvnp[/url], [link=http://dvzifxdxqeei.com/]dvzifxdxqeei[/link], http://vbebcntaxavc.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Egyetértek veled Marika.

 
jpooZu ybklfkkdbjzs, [url=http://vpdnjiwqdgin.com/]vpdnjiwqdgin[/url], [link=http://yxmjoovltdtb.com/]yxmjoovltdtb[/link], http://uxkzmebjydkq.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gyönyörűűűű!

Yours is a cleevr way of thinking about it.

Mint már anno írtam róla, az olaszok fedezték fel a fagylaltot, s nem véletlen, hogy ők készítik el a legfinomabb édességeket.Ilyen az Őszibarackos fagylalttorta is..

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


 TUDÁSBÁZIS-MILYEN A JÓ CITROM-KÁRTYA

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Talán nem is sokan tudják, hogy melyik a jó citrom, s hogy is ismered fel...itt most meg tudhatod, mivel a sütések elengedhetetlen kelléke..

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


 KÁRTYÁS:A SOKOLDALÚ OMLÓS TÉSZTA

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Bizony az ünnepek egyik alap tésztája, az omlós tészta! Most erről kaptok infókat, remélem ezzel is segítve a sütéseket...

Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szívesen, puszika, Hajni

 KÁRTYÁS-RÉTES TÉSZTA KÉSZÍTÉSE

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Ebből a kártyás receptből megtanulhatod, hogy is készítsd el az igazi rétest!

Hajni klubvezető

network.hu

network.hu


Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hála, én tudok rétest készíteni, anno még a szomszéd néni tanított meg rá!Bizony szinte egész nap betartott...töltelékek, tészta készítése, pihentetése, sorolhatnám! Nálunk a mákos-meggyes, mákos-almás volt a favorit....Köszike a hozzászólásotokat, Puszika, Hajni

 Narancsos isler

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

network.hu


Hozzávalók 4 személyre:

Tészta
- 10 dkg őrölt mandula
- 2 tojássárgája
- 14 dkg porcukor
- 50 dkg vaj
- 40 dkg finom liszt
- 2-3 narancs
- narancslekvár
- 1 csapott kávéskanál szegfűszeg

Csokimáz
- 20 dkg étcsokoládé
- 8 dkg porcukor
- 0,3 dl víz

Karamell
- 5 dkg kristálycukor


Tészta
Egy kis naranccsal – esetleg mandarinnal – tehetjük egzotikussá ezt a sokszor készített, sok helyen sokféleképp
sütött édességet, mellesleg nagy kedvencemet.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó, fincsi, Editkém, a képet kinagyítva visszatettem...Puszika, Hajni

Tovább 

 Gesztenyével töltött pulyka

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Hozzávalók: 1 közepes nagyságú hízott fiatal pulyka (kb.  2.5 - 3 kg), 60-80 dkg darált zsíros sertéshús, 80 dkg gesztenye, 2 tojás, 12 dkg zsír, só, bors, 2 dl tejszín.

A gesztenyét megtisztítjuk, és egy kevés levesben vajjal megpároljuk, majd lehűtjük. A finomra darált húst megsózzuk, borsozzuk, tejszínt öntünk hozzá, és egy-két tojással jól összegyúrjuk, majd könnyedén hozzákeverjük a gesztenyét. Közben a megtisztított pulyka mellcsontját hegyes, éles késsel óvatosan kifejtjük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

JÖHET!!!HÚST HÚSSAL, ISTENI JÓ...)Köszike, Hajni

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu