Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás
|
|
El kezdődött egy új év, reméljük, hogy mindenkinek a legjobbat hozza el, mert itt a klubban, nem politizálunk, az ételek között úgy is ott van, hogy olcsóbban főzzünk, süssünk!
Nem ünneprontóként írtam le..
TEHÁT, MINDEN KEDVES KLUB TAGNAK BOLDOG, BÉKÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁN, e klub vezetője:
Sárvári Gyuláné Hajni klubvezető
Focaccia di mandorla - mandulatorta
Hozzávalók 10 szelethez
A tortalaphoz:
- 120 g liszt
- 120 g darált mandula
- 120 g cukor
- 120 g vaj
A töltelékhez:
- 1 vaníliarúd
- 400 ml tej
- 190 g porcukor
- 6 tojássárgája
- 30 g étkezési keményítő
- 180 g puha vaj
- 120 g darált mandula
- porcukor
A tortalap hozzávalóit dagaszd simára robotgéppel vagy kézzel, majd formázz belőle egy nagy gombócot, és felezd el. A tésztagolyó mindkét felét nyújtsd körülbelül 23 cm átmérőjűre, majd csavard fóliába, és tedd a hűtőbe egy órára.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás