Olasz konyha: blog

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

OLASZ KONYHA hírei

 ÜNNEPI ELŐKÉSZÜLETEK.

14 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

Jó erős hónap, s itt a KARÁCSONY! Ennek alkalmából, már jó ideje ha észre vettétek, sütemények, torta diszítések fortélyait teszem fel videókban.Azért, hogy ha itt lesznek az ünnepek, a többszöri megnézéssel, meg tudjátok tanulni, amit szeretnétek elkészíteni.

Természetesen, addig még több alkalommal mutatok be videón, mit, hogyan csináljatok.Remélem ez az ötletem tetszik, ezzel is segítve a sütést.

Hajni klubvezető

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszi, meg tudjátok csinálni, mivel Zoltánnak lényegében leírtam...Puszi, Hajni

Már nálunk is elterjedt az olasz tészták speciális fajtáiból, jó pár! De természetesen, az összes fajta még nem igen látható, csak különleges szaküzletekben...több, mint 50 fajta jobbnál jobb, gusztusos, szépen csomagolt, s egészségre törekvő tésztákat készítenek! Most ezekből mutatok be képekben!

Hajni klubvezető.

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm Zoltán, a kommentet...Hajni

 

 OLASZ KONYHABÚTOROKRÓL.-KÉPEKBEN.

14 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

G8PsJB fnpvndvrrzac, [url=http://ctjcnloneakd.com/]ctjcnloneakd[/url], [link=http://zoigadqbxqdr.com/]zoigadqbxqdr[/link], http://cvbaqftvykdh.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszi Editkém, szépek az biztos...Hajni

 OLASZ TÉSZTÁK.

14 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Az olasz tészták itthon is, egyre jobban terjednek el, mivel finomak, gusztusosak, s rengeteg fajta létezik belőlük.Ők kb. legalább 50 fajtát tartanak számon.

A városi hölgyek, a kész tésztákat veszik meg, Olaszországban, de vidéken, még a mai napig is frissen készítik el otthon, saját maguk. Ehhez van videó is feltéve. Az olasz tésztás ételekhez, más-más alapanyag való, nem véletlenül. A receptek írják is, milyen tésztát javasolnak, Egy biztos! Sose főzzük teljesen puhára, mert valamilyen szószós, mártás megy hozzá, s annak fel kell szivódnia.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Melyiket szereted használni?

Tovább 

Wow! Great thiknnig! JK

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kérek belőle egy adagot!!!
Nagyon jól néz ki és bíztosan finom.
Hát igen,elég sok tag van,nagyon jó klub.
Lelkes klubvezető,már csak a kép feltöltők hiányoznak.
Kedves Hajni!!
Majd ide csalogatjuk Őket.
Edit.

Torták

ALMATORTA
/16 szelet/
Hozzávalók:
15 dkg Delma light margarin, 3 db tojás, 8 dkg fruktóz, 20 dkg liszt, 1 csomag sütőpor,
1 db citrom héja és leve, 2 dl 1,5 % -os tej, 60 dkg savanyú alma.
A tojásfehérjét a fruktózzal kemény habbá verjük. Egyenként belekeverjük a tojások sárgáját, a citrom levét, reszelt héját, a tejet és az olvasztott margarint, végül beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Kikent, lisztezett tortaformába öntjük, belenyomkodjuk az összevagdalt almadarabkákat.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sok-sok finomnak ígérkező, viszonylag könnyen és gyorsan elkészíthető receptsor. Egészen biztosan kipróbálok néhányat. A túrótortákat feltétlenül. Köszönjük azoknak, akik összegyüjtötték, és közkinccsé tették. Üdv. Edit

Tovább 

Receptek

A dietetikus ajánlása cukorbetegeknek:
Közti étkezésekre (tízórai-uzsonna) általában 15-25 g szénhidrát fogyasztása ajánlott napi 160-220 g szénhidrát esetén.
Reggelire 30-40 g, ebédre 50-65 g, vacsorára 40-50 g szénhidrátnál többet nem célszerű fogyasztani. Utóvacsorára elsősorban a gyümölcsök ajánlottak, vagy savkötő hatású rostos gabonatermékek.
Mazsola helyett a cukorbetegek használjanak Candereles vízben megfőzött, kockázott narancshéjat, méz helyett diabetikus mézet.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

HMMMMMMMMM...DE JÓL NÉZNEK KI!!! NÉZZÉTEK MEG! HAJNI KLUBVEZETŐ

Tovább 

 REMÉNYTELEN HELYZET....

15 éve | [Törölt felhasználó] | 11 hozzászólás

w2slyj , [url=http://yuxrdokoenxn.com/]yuxrdokoenxn[/url], [link=http://urreewodjrzd.com/]urreewodjrzd[/link], http://fsqwovdfuqer.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Így kéne, mindenkinek isteni jó lenne...köszi, Katikám, ügyes dolgokkal leptél meg, minket..Hajni

 MIÉRT MARADNAK AZ OLASZ NŐK, FIATALOK!

15 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

This is way bteter than a brick & mortar establishment.

Utolsó hozzászólás

Száraz Ibolya üzente 15 éve

A vörös bórról tudtam, hogy sok antioxidánsot tartalmaz, mely megvédi a sejteket az öregedéstől, lassabban öregszenek. De jó lenne ha meg is állna az öregedés!!!!!

 KENYÉR SZELETELÉSE.

15 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

GJBWwB gmcffwyalbdb, [url=http://exnowqwiozag.com/]exnowqwiozag[/url], [link=http://vakmnptqtvbf.com/]vakmnptqtvbf[/link], http://taiukoxgxkbg.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Így szoktad?

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu