Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Jó erős hónap, s itt a KARÁCSONY! Ennek alkalmából, már jó ideje ha észre vettétek, sütemények, torta diszítések fortélyait teszem fel videókban.Azért, hogy ha itt lesznek az ünnepek, a többszöri megnézéssel, meg tudjátok tanulni, amit szeretnétek elkészíteni.
Természetesen, addig még több alkalommal mutatok be videón, mit, hogyan csináljatok.Remélem ez az ötletem tetszik, ezzel is segítve a sütést.
Hajni klubvezető
Már nálunk is elterjedt az olasz tészták speciális fajtáiból, jó pár! De természetesen, az összes fajta még nem igen látható, csak különleges szaküzletekben...több, mint 50 fajta jobbnál jobb, gusztusos, szépen csomagolt, s egészségre törekvő tésztákat készítenek! Most ezekből mutatok be képekben!
Hajni klubvezető.
|
|
Az olasz tészták itthon is, egyre jobban terjednek el, mivel finomak, gusztusosak, s rengeteg fajta létezik belőlük.Ők kb. legalább 50 fajtát tartanak számon.
A városi hölgyek, a kész tésztákat veszik meg, Olaszországban, de vidéken, még a mai napig is frissen készítik el otthon, saját maguk. Ehhez van videó is feltéve. Az olasz tésztás ételekhez, más-más alapanyag való, nem véletlenül. A receptek írják is, milyen tésztát javasolnak, Egy biztos! Sose főzzük teljesen puhára, mert valamilyen szószós, mártás megy hozzá, s annak fel kell szivódnia.
14 éve | Pánczél Miklósné | 2 hozzászólás
Torták
/16 szelet/
Hozzávalók:
15 dkg Delma light margarin, 3 db tojás, 8 dkg fruktóz, 20 dkg liszt, 1
csomag sütőpor,
1 db citrom héja és leve, 2 dl 1,5 % -os tej, 60 dkg savanyú alma.
A tojásfehérjét a fruktózzal kemény habbá verjük. Egyenként belekeverjük
a tojások sárgáját, a citrom levét, reszelt héját, a tejet és az
olvasztott margarint, végül beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Kikent,
lisztezett tortaformába öntjük, belenyomkodjuk az összevagdalt
almadarabkákat.
14 éve | Pánczél Miklósné | 1 hozzászólás
Receptek |
|||
A dietetikus ajánlása cukorbetegeknek: |
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás