Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
16 éve | Baráth Szilvia | 0 hozzászólás
Világtekintetben az olasz konyháról sokan a pizzára gondolnak, nem véletlen, a legjobb pizzákat itt készítik. Bár az utóbbi időben a turisták által erősen frekventált városok éttermei jórészt már hagynak kívánnivalót a pizza készítését tekintve.
Már sokszor csináltam pizzát én is, de nemrégiben egy elég jó receptre bukkantam itt az interneten, amit megosztok veletek. Ez egy eredeti olasz recept, mely alapján könnyedén meg tudod sütni álmaid pizzáját, és négyen bőven jóllakhattok belőle.
17 éve | Krén Zsuzsi | 1 hozzászólás
2 csésze teljes kiõrlésû tönkölyliszt
1 csomag élesztõ ( 7 gramm )
1 teáskanál tengeri só
1 csésze meleg víz ( helyett nálam csak 2 dl!!!! )
1 evõkanál olívaolaj
1 teáskanál méz ( nálam csak egy ? két csepp )
Így használd a hozzávalókat:
Semmi ördöngösség nincs benne, mindent összekeversz, majd gyúrsz egymással. Birkózzatok egymással néhány percig ( 4 ? 5 perc), s ha már nem ragad a kezedhez a tészta, pakold vissza a tálba kicsit pihenni, takard is be, nehogy megfázzon!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás