Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Közkedvelt szicíliai egytálétel olívával, kapribogyóval, paradicsommal, és persze sok sajttal...
Hozzávalók:
3 nagyobbacska cukkíni
30 dkg darált marhahús
3 evőkanál paradicsompüré
egy nagyobb fej vöröshagyma
3 dkg kapribogyó
5 dkg olajbogyó apróra vágva
só, kevés fehér bors, pár levélke friss bazsalikom
olívaolaj
20 dkg reszelt parmezán
A három cukkínit alaposan megmosom, és forró vízben megfőzöm (ez nagyjából 8-10 perc enyhén zubogó vízben). Azután hosszában kettévágom, a közepét kiskanállal kivájom, és félreteszem (a belét is!)
A többi hozzávalót összekeverem egy serpenyőben, és a tepsire sorolt cukkínikbe töltöm. Meglocsolom őket olívaolajjal, és 35 percig 200 fokon sütöm. Azután a reszelt parmezánt a tetejükre halmozom, és még 5-6 percig grillezem. És már készen is van!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Céklás rizottó rukkolával
Könnyű spenótgombóc
Spaghetti genovese
Mozzarella in carrozza