Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ha Olaszországba utazunk, biztosan felkeresünk kimondottan olasz éttermeket is, hogy belekóstolhassunk a híres olasz ízvilágba. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez az ország az, ami hihetetlen gasztronómiával és különleges ízharmóniával rendelkezik. A finom pizzák, a sajtok, a különleges fűszerek, az egzotikus gyümölcsök és az azokból kinyert italok, a jobbnál jobb borok, mind-mind csalogatják a külföldieket.
A világhálón barangolva találtam egy irományra, ami érdekes lehet azoknak, akik érdeklődnek az itáliai gasztronómia iránt. A tésztákról, a sajtokról, a szószokról, a zöldségekről tudhatunk meg sok jó dolgot, na meg kapunk egy pár jótanácsot is! :)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Gianni Annoni és Bíró Lajos mesterszakácsok műsora
Csőben sült cukkíni
Céklás rizottó rukkolával
Könnyű spenótgombóc