Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Szilveszterig tizenketten azért versengenek a VIASAT3 műsorán, hogy elnyerjék Gianni Annoni és Bíró Lajos kegyeit a Mesterszakács című műsor versenyzőiként.
Az olasz konyha szakértője, Gianni mellett őket bíráló Bíró Lajosnak, a Bock Bistro séfjének neve arra jelent garanciát, hogy a modern magyar konyhaművészet remekeit is kiválóan ismeri majd a nyertes.
Szóval a viasat3-on aki tudja, nézze a műsort!! Mi eddig nem igényeltünk kábeltévét, így a ti élményeitekre hagyatkoznék!! Írjátok meg, mi volt a versenyben és hogy milyen az egész!
"Ahogyan a gasztronómiánk, úgy a gasztrokultúránk is el van maradva a
világtól. A Mes-terszakács kapcsán megnéztem a műsor külföldi
változatait, és arra jutottam, hogy akkora a különbség az emberek
mindennapi étkezései, gasztronómiai műveltsége között, mint amekkora a
külföldön csúcson levő séfek és a legjobb magyar séfek közt.
Nem
ártana, ha ezen javítanánk egy kicsit, főként az alapanyagokban.
Elképesztően sok alapanyaggal nem is találkozunk itthon, a magyar
konyha tíz-tizenöt féle ételre szűkült le. Ha egy háziasszony ezeket el
tudja készíteni, úgy érzi, az már elég is" - mondta Bíró Lajos.
Arra a kérdésre, hogy hány versenyzőben látja a lehetőséget, hogy mesterszakács legyen, ezt válaszolta a séf:
"Ha belefektetnek tíz-tizenöt évet, és akár pályamódosításra is hajlandók, akkor kettőben, esetleg háromban. De nem biztos, hogy közülük valaki nyeri meg a versenyt."
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Akciós ”Rekord Hét” a Tupperware -ral
Curimi
Fahéjas-mézes sült ricotta
Pesto alla sajátkéz