Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Saját
1
Garnélás masni tészta /mini farfalle/
Hozzávalók:
25 dkg garnéla /előfőzött fagy./
kiengedve
0.5 dl oliva olaj
3 dkg vaj
1 fej hagyma apróra vágva
2-3 gerezd fokhagymavékonyra
szeletelve
1-2 db chili karikára vágva
2 db paradicsom kimagozva,
szeletelve
1 marék olajbogyó - magozott
petrezselyem
pár levél bazsalikom
só
bors
1.5 dl főzőtejszín
tészta /kb.20 dkg/ kifőzve
Garnélás masni tészta /mini farfalle/ képes recept
Elkészítés:
A garnélát kiengedjük.
Az oliva olajat és a vajat felmelegitjük, a hagymát, fokhagymát, chilit rádobjuk és pár percig kevergetjük, majd az tejszínt, sót, borsot is. A garnélát hozzáadjuk, kb 10 perc után az olajbogyót és a petrezselyem 3/4 részét - apróra vágva/, és a paradicsom szeleteket.Egy percig kevergetjük és már kész is van.
A tésztát kifőzzük. A garnélás mártással megöntözzük petrezselyemmel és bazsalikommal meghintjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!