Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Garnélás paradicsomos tészta
Hozzávalók:
1 marék olajbogyó
0.5 kg garnéla - tisztitott
2 db hagyma
3 gerezd fokhagyma
olivaolaj
1 doboz hámozott paradicsom
só
bors
oregano
pár csepp citromlé
2 dl tejszin
1 db chili - apróra vágva
spagetti vagy laposmetélt
40-50 dkg
petrezselyemv.bazsalikom a
mártásba és a megszóráshoz
Garnélás paradicsomos tészta képes recept
Elkészítés:
A hagymát és fokhagymát megtisztitjuk, apróra vágjuk
Az olajon megfuttatjuk, fűszerezzük, a hámozott paradicsomot ráöntjük. 10-15 percig lassú tűzön hagyjuk.
A garnélát kiengedés után a paradicsomos szószhoz
adjuk.Mivel előfőzött, kb. 5 percig együtt főzzük, majd a főzőtejszint is hozzáadjuk és ha megint felforrt elzárjuk a tüzet alatta.
A tésztát kifőzzük a szokásos módon, a garnélás szószt a tetejére kanalazzuk.
Aki szereti az olajbogyót tegyen a szószba.
Konzerv helyett friss paradicsommal is lehet késziteni.
Elkészítési idő: 45 perc
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!