Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Saját
Fokhagymás-sajtos tészta
Hozzávalók:
1 jó nagy fej fokhagyma
1 fej hagyma
10 dkg füstölt karaván krémsajt
oliva olaj
5 dkg vaj
2 dl főzőtejszin
2 dl viz
1/2 leveskocka
só
bors
petrezselyem, bazsalikom
kakukkfű
spagetti v. más tészta
Aki szereti, egy kis chilit is
karikázhat bele!
Fokhagymás-sajtos tészta képes recept
Elkészítés:
A fokhagymát gerezdekre szedjük és megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk.
Az oliva olajat és a vajat felmelegítjük és a hagymát, fokhagymát szép lassan megdinszteljük. Vigyázzunk, hogy ne égjen meg, ezért kevergessük. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk, majd felengedjük a vízzel. Botmixerrel simára dolgozzuk, majd visszatesszük kis lángra és a tejszínt és a krémsajtot hozzáadva addig forraljuk még a sajt teljesen megolvad.
A tésztát megfőzzük.
Tálalásnál a tésztára öntünk a mártásból és vágott petrezselyemmel és bazsalikommal megszórjuk.
Elkészítési idő: 30 perc
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!