Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Saját
Ravioli sajtmártással
Hozzávalók:
o.5 kg liszt
4 egész tojás
1 ek. olivaolaj
1 csek. só
3o dkg darálthús - bármilyen
1 fej hagyma
kevés olaj
só
bors
kakukkfű
1 ek krémsajt vagy tejföl
5 dkg reszelt sajt
5 dkg olaj vagy vaj
5 dkg liszt
1 l tej
só
bors
szerecsendió - reszelve
15 dkg reszelt sajt
petrezselyem vagy bazsalikom
Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrjuk, majd vékonyra kinyújtjuk. Ravioli készítővel vagy nagy pogiszaggatóval kiszúrjuk a tésztát.
A hagymát kevés olajon megdinszteljük és a darálthúst hozzáadjuk, megfűszerezzük és megpároljuk, majd zsírjára sütjük. A krémsajtot és a reszelt sajtot belekeverjük. Hűtjük.
A kiszúrt tészta közepébe kis halmokat rakunk a darálthúsból, majd a tészta szélét kicsit megvizezzük, félbe hajtjuk és a szélét körben lenyomkodjuk.
Besamel mártást készitünk, a sajtot megolvasztjuk benne.
A töltött tésztákat bő forró vizben kifőzzük, leszűrjük.
Tálalásnál a tésztára mártást öntünk és megszórjuk zöldfűszerrel + még reszelt sajttal.
Elkészítési idő: 1 óra
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!