Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A legegyszerűbb, legfinomabb és a kedvencem!
Caprese saláta
Hozzávalók:
3 szem nagy paradicsom
2 szem mozzarella sajt (kb 200 g)
őrölt fekete bors
extra szűz olívaolaj
balzsamecet
sok friss bazsalikomlevél
Elkészítés:
A megmosott paradicsomot és a mozzarella sajtot kb 3 mm vastag szeletekre vágjuk.
A szeleteket váltakozva, kör alakban egy tányérra rakjuk, majd kevés
borsot őrlünk rá, valamint bazsalikomlevéllel dúsan díszítjük. Én morzsolt bazsalikomot is szórok rá, mert annak az olajban nagyon jól kijön az íze.
Bőven meglocsoljuk olívaolajjal, és pár csepp balzsamecettel.
Frissen szervírozzuk, igény szerint friss pirítóssal, vagy kétszersülttel.
Persze, ha fél órára hűtőbe tesszük, az ízek is jobban összeérnek és a morzsolt bazsi is megpúhul!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Pizza capricciosa
Baráti vacsora
Paradicsom tárolási tippek
OLASZ PARADICSOMRÓL....