Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Legutóbb, ami igazán olaszosat ettem, az egy kedves barátunk által készített vacsora volt! A baráti társasággal, kb. 8-10-en lehettünk, hivatalosak voltunk egy meglepi vacsira, és lássatok csodát, kedvenc olaszos ízeim gőzölögtek az asztalon!!!
Nagyon egyszerű volt az étel, mégis annyira kellemesen keveredtek az ízek, hogy teljesen oda voltunk meg vissza!
Éspedig: penne volt a menü, ínycsiklandó, fűszeres paradicsom szósszal, mozzarella golyókkal, pármai sonkával, ruccolával, bazsalikomlevéllel a tetején és természetesen parmezánnal megszórva.
Az összetevők egymás után voltak a tésztára halmozva, gyönyörű látványt is nyújtott az íze mellett, még az olasz zászló színeit is felfedezhettük benne :o)
Pariszósz:
teljesen egyszerűen friss paradicsom, bazsalikom, ruccola, kevés majoranna, kis só, bors. A lényege, hogy nem híg, folyós volt a szósz, hanem sűrűbb, kenhető massza-szerű, ami a tésztahalom közepén maradt, s nem folyt szét. Még egy, amit kifelejtettem: néhány darabka pármai sonkát meg lehet forgatni az olivaolajban, s utána párolni a paradicsomot.
Képet sajnos nem csináltam, így nem tudom megmutatni, de ajánlom mindenkinek!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
KÁRTYÁS RECEPT-PIZZA KÉSZÍTÉSE
Pizza capricciosa
OLASZ PARADICSOMRÓL....
Paradicsomos tallérok és olivás falatkák-RECEPT KÁRTYÁN.