Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 db karalábé, 3-4 sárgarépa, 3 szem újburgonya, 2 db cukkini,
1 db hagyma, 2 gerezd fokhagyma, olaj, só, bors, petrezselyem, zsenge kara-
lábélevél, 2 leveskocka, 1 dl főzőtejszin, 1 ek liszt
Elkészités: a hagymát, fokhagymát az olajon megfuttatjuk és a feldarabolt
zöldségekkel elkeverjük, megpároljuk. Kivesszük a zöldségek 1/4 részét és
többi zöldségre szórjuk az 1 ek lisztet, 1-2 percig piritjuk, majd
felöntjük 1.5 l vizzel és a leveskockákat beledobjuk. Ha jól felforrt,
botmixerrel összeturmixoljuk majd a főzőtejszin és a zöldfűszer hozzáadása
után még 1-2 percig forraljuk. A kiszedett zöldségeket betétként fogyasztjuk.
Tetejét petrezselyemmel megszórjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!