Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 5o dkg friss leveles paraj, 2 szál újhagyma, 2-3 gerezd fokhagyma,
2 dl főzőtejszin, olivaolaj, 2 dkg vaj, só, bors, reszelt szerecsendió, 25 dkg szé-
lesmetélt, fejenként 1 db tükörtojás, reszelt parmezán (csak keveset), 1 ek liszt
Az oliva olajon és vajon megpároljuk a hagymát, fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk,
szerecsendióval megszórjuk és a parajt rádobjuk. 1-2 percig kevergetjük, majd
meghintjük 1 ek liszttel azzal is kicsit átforgatjuk, majd felöntjük a tejszinnel és
hozzáadjuk a parmezánt. Összeforraljuk. Kifőzük a tésztát, leszűrjük. A tükörtojásokat megsütjük.
A tésztát tányérokra adagoljuk és rászedünk a spenótos mártásból, a tükörto-
jást ráhelyezzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!