Olasz konyha: rántott spárga és cukkini újburgonyával (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

rántott spárga és cukkini újburgonyával

o.5 kg zöld spárga, 2 zsenge cukkini, 1 kg újburgonya, olivaolaj, 1 lilahagyma, fél cit-
rom, só, bors, rukkola, petrezselyem (kapor), panirozáshoz: liszt, tojás, morzsa)
A spárgát előző nap meghámozzuk, lesózzuk. A cukkinit elég elkészités előtt kb fél
órával. Papirtörlővel leitatjuk a nedvességet, panirozzuk, kisütjük. Az újburgonyát
egészben megpároljuk (héjastól). Közben elkészitjük az öntetet: o.5 dl olivaolajat,
a citrom lereszelt héját és levét, sót, borsot, az apróra vágott petrust és lilahagymát,
rukkolát elkeverjük és a forró burgonyára öntjük, átforgatjuk.

Látta 65 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Zsuzsának biztosan így tetszik,a kép jól látható!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szia Zsuzsa!
Még nem próbáltam ki,majd sort kerítek rá.
Puszi.Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

SZEBBEN IS SZÉJJEL HÚZHATTAD VOLNA A KÉPEKET...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kollázzsal készitettem. Nekem a picasa 3 programom van. Kipróbáltad a spárgát?
Én nagyon rácuppantam! Isteni a pirult szezámmaggal!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó recepteket hoztál Zsuzsa!
Azt áruld el nekem,hogy ez a sok kép együtt,mivel szerkesztetted?
Fantasztikusan finom.
Köszi:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu