Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hné Zsuzsa receptjei
Cékla fagylalt
Elkészítési idő: 3 óránál több
Hozzávalók:
25-30 dkg friss cékla
15 dkg cukor
1.5 citrom leve és reszelt héja
1 cs.tk őrölt fahéj
2 ek tejföl vagy joghurt
Cékla fagylalt képes recept
Elkészítés:
A céklákat jól megmossuk és nylon zacskóba kötve a mikróban maximumon 10 percig sütjük. /A zacskóra tűvel pár lyukat szúrunk, és tányérra tesszük/
Meghámozzuk, daraboljuk és a cukorral, citromlével addig forraljuk kis lángon még a cukor elolvad.
Még forrón turmixoljuk és a fahéjat és tejfölt is hozzáadjuk. Hűtjük.
Mélyhűtőben kb 6 órát fagyasztjuk.
Nagyon pikáns izű fagylaltot kapunk.
Eddig csak cukrászdában ettem, de az biztos hogy nem tejszínes fagyi az alapja. Ízre és állagra olyan lett ez is.
A céklát kuktában is lehet főzni pároló betéttel.
Adhatunk mellé kis citromos-cukros mascarpone habot
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!