Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Feher boros rokagomba leves
Ezzel a menu sorral,az alatti sutivel es a fagyival a baratnom vart aki hazajott Olaszorszagbol szabira.Lanyok!Ezek ojan Isteni izek hogy meg en is elcsodalkoztam.A gomba sajnos uzleti volt,az iden nem is nagyon volt gomba az erdobe a keves eso miatt.Ennek a gombanak nagyon eros az aromaja en meg toltott kaposztat is keszitek vele.Na de irom a leves recijet.
Hozzavalok.
500 gr rokagomba
2 hagyma
100 gr bacon szalonna
2 kiskocka vaj kb.50 gr
szerecsendio
50 ml feherbor
700 ml zoldseglevesle
100 ml tejfol
so,bors
Elkeszites.
A bacont elore lepiritjuk,a gombat mossuk tisztitjuk.A hagymat aprora kockazzuk es a vajon uvegesre paroljuk.Radobjuk a piritott bacont es a gombat,kicsit eggyutt dinszteljuk majd raontjuk a bort es osszerottyantjuk.Raontjuk meg a zoldsegleveslet,osszefozzuk.Arra azert ugyeljunk hogy ne fozzuk tul sokat nehogy a gomba szetmaljon a levesbe.legyen roppanosra fove benne a gomba akkor finom.A tejfolt kis meleg levessel osszekeverjuk aztan beleontjuk ovatosan hogy ne ugrodjon ossze.sozzuk borsozzuk,szerecsendiot szorunk izles szerint.forron petreszelyemmel diszitve talaljuk.Nagyon finom,garantalok erte!!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!