Olasz konyha: gelata con vino rosso (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

gelata con vino rosso

Vorosboros fagyi felnotteknek!
Hozzavalok.
300 ml piros edesbor
130 gr barnacukor
1ek mez
1ek porcukor
2 tojas sargaja
125 gr vaj
125 gr mascarpone
Elkeszites.
A mascarponet elkeverjuk a tojassargakkal es a porcukorral.A bort,barnacukrot,mezet,100 ml tejet,es a vajat tuzre tesszuk 10 percet.Folyamatosan kevergetjuk mig besurusodik.Aztan raontjuk a mascarponera es habverovel jol osszedolgozzuk mig kremme all ossze.Fagyasztoba tesszuk es az elso 3-4 oraban meg-meg keverjuk.Masnapig allni hagyjuk.Tejszinhabbal talaljuk.

gina olaszetelei

Látta 510 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szabo gina üzente 13 éve

Az Otello bornak szolonek fantasztikus aromaja van igy biztos finom lessz a fagyi is tolle.En viszont kifogom probalni musttal.Szerintem lessz ojan jo vele is mint a borral.Vegul is az aroma a legfontosabb,a boditas az kis pussz melle!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ha mascarpone is van benne már finom lehet!Gratulálok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

jó kis Otelló borból kiváló lesz.
Jó férj bódító.
Meg is csinálom.
Köszönöm.Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu