Olasz konyha: Zakuszka (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zakuszka

Padlizsanos zakuszka
3-4 kg padlizsan
2kg pritaminpaprika
1,5kg hagyma
1l paradicsom le
1l olaj
so,bors,baberlevel
A padlizsanokat parazson megsutjuk,aztan ha kihult megucoljuk es hagyjuk kicsepegni a levet egy szurobe.A pritaminokat a sutoben megsutjuk majd azokat is megpucoljuk.Hagymat felkockazzuk dinszteljuk,hozzadjuk a padlizsanokat es a paprikat,fuszereket es fozzuk mig feljon az olaj a tetejere ekkor hozzadjuk a paradicsom let es osszerottyantjuk,egy keveset meg fozzuk.Ha kesz hagyjuk kihulni vagy a ki uvegebe teszi el akkor igy melegen beteszi es dunsztolja.En speciel mindent fagyasztoba rakok el.Ez a mennyiseg egesz telre eleg,naggyon finom es taplalo,kenyerre kenve vagy hus melle eggyarant sikert arat.Van ennek egy babos valtozata is mi azt is nagyon szeretjuk.Az elkeszites folyamat eggyforma csak a hozzavalok valtoznak.
Babos zakuszka
1kg bab
1kg hagyma
1,5 kg pritaminpaprika
1,5kg kapia paprika
1l paradicsomle
1l olaj
A babot kulon megfozzuk kis fokhagymaval,aztan a tobbit ahogy a fenti receptnel irtam.mindent osszefozunk es turmixolunk hogy pasztat kapjunk.Ez elfelejtettem oda irni a fentihez is.A lenyeg hogy egy kenheto pasztat kapjunk.Aki szereti hagyhatja egeszbe is a babot benne.Nagyon finom ez is.

zakuszka

Látta 780 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Molnár Jutka üzente 13 éve

Én is szoktam zakuszkát késziteni. Örök hálám egy erdélyi munkatársnőmnek,aki megszerettette velem. Nagyon-nagyon finom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Itt is egy újdonság!!
Köszi Gina.
Reggel bekukkantottam a klubba,már láttam.
Gratulálok,várjuk a továbbiakat is.
Puszillak:Edit.

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

Nagyon szivesen kedves Marika,erdemes kiprobalni bar nagyon maceras dolog.Nalunk tel nem telhet enelkul.es ami nagyon fontos hogy egeszsegesebb mint az uzleti felvagott.Lehet ezt am fokozni ,tulfejleszteni-gombasan,fozotokkel,sargarepaval........kivetel a gombasat mindet kiprobaltam es mindegyik nagyon finom.Arra kell ugyelni hogy azert ne lecso jellege legyen!Mindeg a padlizsan tobb legyen mennyisegre mint barmejik zoldseg,mert ez a hangadoja ennek az etelnek.A padlizsanos valtozatban.Sikeres probalkozast kivanok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszi Gina én nem ismertem a zakuszkát, de kifogom próbálni!Nagyon tetszik!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu