Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Padlizsanos zakuszka
3-4 kg padlizsan
2kg pritaminpaprika
1,5kg hagyma
1l paradicsom le
1l olaj
so,bors,baberlevel
A padlizsanokat parazson megsutjuk,aztan ha kihult megucoljuk es hagyjuk kicsepegni a levet egy szurobe.A pritaminokat a sutoben megsutjuk majd azokat is megpucoljuk.Hagymat felkockazzuk dinszteljuk,hozzadjuk a padlizsanokat es a paprikat,fuszereket es fozzuk mig feljon az olaj a tetejere ekkor hozzadjuk a paradicsom let es osszerottyantjuk,egy keveset meg fozzuk.Ha kesz hagyjuk kihulni vagy a ki uvegebe teszi el akkor igy melegen beteszi es dunsztolja.En speciel mindent fagyasztoba rakok el.Ez a mennyiseg egesz telre eleg,naggyon finom es taplalo,kenyerre kenve vagy hus melle eggyarant sikert arat.Van ennek egy babos valtozata is mi azt is nagyon szeretjuk.Az elkeszites folyamat eggyforma csak a hozzavalok valtoznak.
Babos zakuszka
1kg bab
1kg hagyma
1,5 kg pritaminpaprika
1,5kg kapia paprika
1l paradicsomle
1l olaj
A babot kulon megfozzuk kis fokhagymaval,aztan a tobbit ahogy a fenti receptnel irtam.mindent osszefozunk es turmixolunk hogy pasztat kapjunk.Ez elfelejtettem oda irni a fentihez is.A lenyeg hogy egy kenheto pasztat kapjunk.Aki szereti hagyhatja egeszbe is a babot benne.Nagyon finom ez is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!