Olasz konyha: Zakuszka (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zakuszka

Padlizsanos zakuszka
3-4 kg padlizsan
2kg pritaminpaprika
1,5kg hagyma
1l paradicsom le
1l olaj
so,bors,baberlevel
A padlizsanokat parazson megsutjuk,aztan ha kihult megucoljuk es hagyjuk kicsepegni a levet egy szurobe.A pritaminokat a sutoben megsutjuk majd azokat is megpucoljuk.Hagymat felkockazzuk dinszteljuk,hozzadjuk a padlizsanokat es a paprikat,fuszereket es fozzuk mig feljon az olaj a tetejere ekkor hozzadjuk a paradicsom let es osszerottyantjuk,egy keveset meg fozzuk.Ha kesz hagyjuk kihulni vagy a ki uvegebe teszi el akkor igy melegen beteszi es dunsztolja.En speciel mindent fagyasztoba rakok el.Ez a mennyiseg egesz telre eleg,naggyon finom es taplalo,kenyerre kenve vagy hus melle eggyarant sikert arat.Van ennek egy babos valtozata is mi azt is nagyon szeretjuk.Az elkeszites folyamat eggyforma csak a hozzavalok valtoznak.
Babos zakuszka
1kg bab
1kg hagyma
1,5 kg pritaminpaprika
1,5kg kapia paprika
1l paradicsomle
1l olaj
A babot kulon megfozzuk kis fokhagymaval,aztan a tobbit ahogy a fenti receptnel irtam.mindent osszefozunk es turmixolunk hogy pasztat kapjunk.Ez elfelejtettem oda irni a fentihez is.A lenyeg hogy egy kenheto pasztat kapjunk.Aki szereti hagyhatja egeszbe is a babot benne.Nagyon finom ez is.

zakuszka

Látta 473 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Molnár Jutka üzente 6 éve

Én is szoktam zakuszkát késziteni. Örök hálám egy erdélyi munkatársnőmnek,aki megszerettette velem. Nagyon-nagyon finom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Itt is egy újdonság!!
Köszi Gina.
Reggel bekukkantottam a klubba,már láttam.
Gratulálok,várjuk a továbbiakat is.
Puszillak:Edit.

Válasz

szabo gina üzente 7 éve

Nagyon szivesen kedves Marika,erdemes kiprobalni bar nagyon maceras dolog.Nalunk tel nem telhet enelkul.es ami nagyon fontos hogy egeszsegesebb mint az uzleti felvagott.Lehet ezt am fokozni ,tulfejleszteni-gombasan,fozotokkel,sargarepaval........kivetel a gombasat mindet kiprobaltam es mindegyik nagyon finom.Arra kell ugyelni hogy azert ne lecso jellege legyen!Mindeg a padlizsan tobb legyen mennyisegre mint barmejik zoldseg,mert ez a hangadoja ennek az etelnek.A padlizsanos valtozatban.Sikeres probalkozast kivanok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Köszi Gina én nem ismertem a zakuszkát, de kifogom próbálni!Nagyon tetszik!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu