Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kockaba zart szeszely.
Hat errol annyit kell mondanom hogy ez annal is tobb,ez egy izorgia!
Hozzavalok.
Piskotanak.
-4kanal liszt
-4 tojas
-4kanal cukor
egy csipett so.
Kremnek.
600 gr erett szilva
-1 egesz fehercsoki
-5 lap gelatin
-500 ml tejszin
-150 ml vorosbor
-fahej
-100 gr cukor ha nem eleg edes a szilva.
-1 vanilias cukor
-tetejere keseru csoki.
Elkeszites.
A piskota hozzavaloival piskotat sutunk,A szilvat a borban megfozzuk cukorral,vanilias cukorral es fahejjal.Mikor keszre fott hagyjuk kihulni aztan turmix neki.Hozzaadjuk a felolvasztott fehercsokit,a gelatint amit elozoleg mar feloldottunk es felvert tejszint is hozzaadjuk.Rakenjuk a mar kihult piskotara es dermedesig hutobe tesszuk.A keseru csokit felolvasztjuk egy kis tejjel vagy tejszinnel higitjuk hogy kenheto legyen,aztan rakenjuk a dermedt hab tetejere.Csoki reszelekkel diszitjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!