Olasz konyha: capriccio in cubo (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

capriccio in cubo

Kockaba zart szeszely.
Hat errol annyit kell mondanom hogy ez annal is tobb,ez egy izorgia!
Hozzavalok.
Piskotanak.
-4kanal liszt
-4 tojas
-4kanal cukor
egy csipett so.
Kremnek.
600 gr erett szilva
-1 egesz fehercsoki
-5 lap gelatin
-500 ml tejszin
-150 ml vorosbor
-fahej
-100 gr cukor ha nem eleg edes a szilva.
-1 vanilias cukor
-tetejere keseru csoki.
Elkeszites.
A piskota hozzavaloival piskotat sutunk,A szilvat a borban megfozzuk cukorral,vanilias cukorral es fahejjal.Mikor keszre fott hagyjuk kihulni aztan turmix neki.Hozzaadjuk a felolvasztott fehercsokit,a gelatint amit elozoleg mar feloldottunk es felvert tejszint is hozzaadjuk.Rakenjuk a mar kihult piskotara es dermedesig hutobe tesszuk.A keseru csokit felolvasztjuk egy kis tejjel vagy tejszinnel higitjuk hogy kenheto legyen,aztan rakenjuk a dermedt hab tetejere.Csoki reszelekkel diszitjuk.

gina olaszetelei

Látta 303 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szabo gina üzente 7 éve

Szivesen dragaim orommel teszem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Ez az Gina, csak kényeztess minket! Puszi: Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Micsoda finomság Gina!!
Nagyon köszönöm Neked.
Puszillak:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu