Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1 közepes fej hagyma, 4-5 gerezd fokhagyma,
4 ek olivaolaj, 40 dkg rizs, 2 dl fehérbor, 1 l zöldségleves, 12 dkg
fekete olajbogyó, 12 dkg olajban eltett, lecsepegtetett aszalt
paradicsom, 12 zsályalevél, 10 dkg reszelt parmezán, só, őrölt
feketebors.
Finomra vágom a hagymaféléket és az olajban világossárgára párolom.
Hozzáadom a rizst és röviden együtt pirítom. A fehérborral felöntöm és
állandóan keverve felszívatom a folyadékot. Utána kicsinyenként
hozzáadom a zöldséglevest. Fedő nélkül, közepes tűzön, néha megkeverve
ehető puhára párolom. Közben kimagozom az olajbogyót, az aszalt
paradicsomot és a zsályaleveleket finom csíkokra vágom. A főzési idő
vége felé a rizottóhoz adom. A kész rizottó alatt elzárom a tüzet és öt
percig állni hagyom. A kész rizottó sózom, borsozom és belekeverem a
parmezán felét. A többi sajtot mellé tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
ÉDESSÉG - Kávéfagyi
Hires tészták...
A leves-leves, avagy a mi is az a minestrone?
ISMERTETŐ - AZ OLASZ KONYHA 2.