Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Olaszországban több mint egymillió
hektárt borítanak az olajfák. Az olajbogyók színe zöld, ibolya és
fekete aszerint, hogy a szemek mennyire érettek. Nagy többségének
sorsa, hogy olajjá sajtolják. Ám vannak azért más felhasználási módok
is. A sós lében - hol maggal, hol mag nélkül, máskor a mag helyett
peperonival, mandulával, sós sajttal megtöltve - tartósított olíva
elmaradhatatlan az olasz asztalokról, akár egy pohár ital mellé is.
Különleges a dél-marchei változat, amikor a töltelék marha- és
sertéshúsból, paradicsomból, csirkemájból, tojásból, parmezánból meg
zsemlemorzsából készül, és a megtöltött olajbogyót bő, forró olajban
kisütik.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Római városlátogatás 2013
KÉK MÉZ!! - Szennyezés?
Olasz receptek
Spagetti - Spaghetti all’amatricana