Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1kg sertés hús (ki milyent szeret)
1kg sárgarépa
3db fehér répa
1darab zeller
2fej vör hagyma
3db babérlevél
15szem egész bors
só
mustár
1deci olaj
3kanál liszt
3deci tejföl
ízlés szerint őrőlt bors
A húst szép szeletekre vágom, sózom borsozom,lisztbe forgatom és olajon mindkét oldalát kicsit átsütöm Majd .Annyi vízzel felengedem ,hogy a husokat ellepje.Átszoktam tenni egy nagyobb lábasba mert amiben sütöttem a húst az edény kicsi ,a sült húsoknak.A húsra teszem a sárgarépát zellert ,egészbe a hagymákat.,a bors szemeket, babérlevelet és lefedve lassú lángon addig főzöm amíg a húsok megpuhulnak.Ekkor kiveszem a főző léből .A sárgarépát és a zellert fehér répát összemixelem az egész borsot kiszedem a főzőléből és a babérlevelet ,a hagymákat is kiszedem a főzőléből.Az összemixelt levet visszateszem a lábasba.Mustárt teszek bele.,a tejföllel behabarom és a húsokat visszateszem a mártásba.Eggyet kettőt forralom és elkészült.Zsemlegombóccal tálaltam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!